about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

ناکامی پهباد سایبری گوگل

دو شرکت گوگل و فیس‌بوک که در صدر رقبای خود قرار دارند چندی پیش به‌منظور ارائه خدمات اینترنت از اسمان به بخش‌هایی که در آنجا هیچ زیرساخت اینترنتی وجود ندارد تصمیم به خدمت‌رسانی گرفتند.

طبق این تصمیم با دریافت مجوزهای قانونی در مدتی محدود قرار شد پهبادهای خود را به‌طور آزمایشی به مناطق محرومی نظیر بخش‌هایی از مکزیک ارسال کنند تا پس از موفقیت در این آزمایش تولیدات خود را در این حوزه انبوه و صنعتی سازند.

اما پس از مدتی کوتاه پهباد شرکت گوگل طی یک سانحه هوایی در اسمان مکزیک، سقوط کرد.

این موضوع بااینکه تلفات جانی به همراه نداشت ولی شکست سنگینی را برای شرکت گوگل به ارمغان آورد، زیرا این شرکت به جهت ارائه خدمات اینترنتی به مناطق محروم هواپیمایی را با مبلغی نامعلوم خریداری کرده بود تا پس از موفقیت در مرحله اول بتواند به تولید این پهبادها در شمار بالا بپردازد.

لازم به ذکر است رقیب گوگل یعنی شرکت‌ فیس‌بوک چندی پیش پهبادی با مبلغ 10 میلیون دلار خریداری کرده بود که هنوز هم هواپیمای خریداری‌شده توسط فیس‌بوک بر فراز آسمان در حال پروا و خدمات‌رسانی است.

پیش‌ازاین اتفاق گوگل امید داشت در آینده نزدیک توسعه اینترنت از بخش روبات‌ها و گوشی‌های تلفن پا فراتر خواهد گذاشت و بازارهای پیش رو برای شرکت گوگل بسیار پربازده‌تر خواهد بود؛ ولی این رویداد برخی از اهداف بلندمدت گوگل را تحت‌الشعاع قرارداد به‌طوری‌که اکنون گوگل تنها به دنبال بررسی حاده و اتفاقاتی است که بر سره پهبادش آمده است.

پیش‌ازاین اتفاق کارشناسان امنیتی صرفاً هدف از انجام این فعالیت‌ها توسط گوگل را اهداف جاسوس و دسترسی همه مردم جهان به اینترنت و درنتیجه دسترسی به اطلاعات تمام مردم دنیا برشمردند و این حادثه را اتفاق خوبی تلقی کردند، زیرا اهداف گوگل و تحقق آن چند وقتی به عقب خواهد افتاد.

تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.