about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ناکارآمدی سلاح لیزری در مقابله با حملات گروهی

فرماندهان نیروی زمینی اعتقاد دارند سلاح‌های لیزری برای مقابله با ازدحام تجهیزات بدون سرنشین، مناسب نیستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیل ثارگود (Neil Thurgood)، یکی از فرماندهان نیروی زمینی آمریکا در زمان برگزاری انجمن نیروی زمینی (AUSA)، تأیید کرد، رهبران این ارگان، به موازات توسعه موشک‌های مافوق صوت، برنامه‌ای دقیق را به برای به کارگیری سلاح‌های قدرتمند لیزری و ماکروویو توسط سربازان تصویب کرده‌اند.

ثارگود، رییس دفتر توانمندسازی سریع و فناوری‌های حیاتی (RCCTO) است که به مدیریت برنامه‌هایی با اولویت بالا مانند انرژی هدایت شونده، فضا و مافوق صوت می‌پردازد. نیروی زمینی به ویژه به فناوری‌های راکت، توپخانه و پهپادهای کوچک مجهز به سلاح‌های الکتریکی توجه نشان می‌دهد. هزینه شلیک در این تجهیزات بسیار کم‌هزینه بوده، به یک پنی می‌رسد. با وجود این لیزرها و امواج مایکرو با محدودیت‌های واقعی روبه‌رو هستند.

رییس دفتر توانمندسازی سریع و فناوری‌های حیاتی، برای مثال شرح دهد، سلاح‌های لیزری و ماکروویو در برابر ازدحام‌ها، از کارایی مناسبی برخوردار نیستند. ازدحامی از پهپادهای کوچک که به یک باره به سمت هدف حرکت می‌کنند.

مقام یاد شده گفت:

شما می‌خواهید یک ازدحام را از بین ببرید. فرقی نمی‌کند ازدحام یا گروه چه چیزی باشد، لیزرها ابزار مناسبی برای از بین بردن آن‌ها نیستد. این جنگ‌افزار می‌تواند سریع از بین ببرند؛ اما قادر نیستند با سرعت مناسبی ازدحام‌ها را شکست دهند.

وی ادامه داد:

من همواره فکر می‌کنم، از بین بردن یک‌چیز، بهتر از هیچ‌چیز است.

نیروی زمینی در نظر دارد تا سال 2021، یک سلاح لیزری 50 کیلوواتی را روی «8x8 Stryker» نصب و آزمایش کند. همچنین می‌توان به آزمایش نمونه 100 کیلوواتی روی «HEMTT» اشاره کرد. نیل ثارگود از ارائه‌ی جزئیات بیشتر در رابطه با پروژه سلاح‌های لیزری خودداری کرد.

Paragraphs
ناکارآمدی
ناکارآمدی سلاح لیزری در مقابله با حملات گروهی

از دیگر پروژه‌های رده‌بالای نیروی زمینی آمریکا می‌توان به توسعه موشک‌های هدایت‌پذیر مافوق صوت اشاره کرد. ثارگود تایید که نیروی زمینی، دریایی و هوایی به نمونه‌های توسعه یافته توسط «آزمایشگاه ملی سندیا» (Sandia National Laboratory)، مجهز شده است.

در سال 2021، مفهوم سلاح مافوق صوت پیشرفته (AHW) برای فرماندهی فضایی و دفاع موشکی نیروی زمینی (SMDC)، با موفقیت آزمایش شد.

مقام مذکور اظهار کرد:

نیروی زمینی از سال 2021، هر 6 ماه یک بار بدنه‌های موشک‌های مافوق صوت هدایت‌پذیر آزمایش می‌شوند. پیش از این تاریخ نمونه‌ای تکمیل شده از پرتاب گر موشک‌ها به توپخانه تحویل داده می‌شود؛ بنابراین کارکنان آن می‌توانند بارگذاری یک استوانه 400 میلی‌متری را روی خودروهای حمل و شلیک (Transporter Erector Launcher) تمرین کنند.

نیروی زمینی و دریایی در حال توسعه سامانه‌های مشابهی هستند. با وجود این نیروی دریایی قصد دارد موشک‌های یاد شده را از داخل زیردریایی و کشتی‌ها نیز شلیک کند.

نیروی هوایی نیز در قالب برنامه «Hacksaw» در حال توسعه نوعی موشک مافوق صوت است. لاکهید مارتین نمونه اولیه این جنگ‌افزار را با هزینه 928 میلیون دلار تولید کرد. این موشک نیازی به پرتاب ندارد، بلکه با هواپیما حمل می‌شود.

موشک‌های یاد شده دارای برد بالایی نیستند؛ بلکه تجهیزات راهبردی به حساب می‌آیند که در اختیار رهبران نظامی قرار داده می‌شوند.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.