about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

نانو ابزاری برای بهبود زیرساخت‌های مخابراتی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت کورینت (Coriant)، یکی از ارائه‌دهندگان فناوری ارتباطات و انتقال اطلاعات، اخیراً اعلام کرده است که شرکت ردآیتی (redIT) از فناوری Coriant® 7100 Nano™ Packet Optical Transport Platform که نوعی نانو ابزار است، برای افزایش کیفیت زیرساخت‌های شبکه‌ای خود استفاده خواهد کرد. این نانو ابزار بر اساس فناوری منحصربه‌فرد شرکت کورینت ساخته شده‌ است. با این دستگاه می‌توان خدمات ارائه‌ی پهنای باند بالا را برای مصرف‌کنندگان بهبود داد. 7100Nano می‌تواند نیازهای رو به رشد موجود در دیتاسنترها و دیگر خدمات دهندگان را برآورده سازد. با این نانو ابزار شرکت‌های مخابراتی می‌توانند بر چالش‌های موجود در بخش ارتباط‌ دهی امن فائق آیند.
ردآیتی شرکتی است که در زیرساخت خود بیش از 3 هزار کیلومتر فیبر نوری دارد که این فیبرها در آمریکا و مکزیک مورداستفاده قرار می‌گیرند. علاوه بر این، ردآیتی شبکه‌ی 5000 کیلومتری دارد که 2900 ساختمان را در شهرهای بزرگ پوشش می‌دهد.
این نانو ابزار امکان خدمات‌دهی برای پهنای باندهای پرسرعت را با کارایی بالا فراهم می‌کند. مهم‌ترین ویژگی این فناوری استفاده از آن در حجم‌های کاری بالا است. یکی از مدیران این شرکت می‌گوید: «تمرکز ما روی کمک به بهبود زیرساخت‌های انتقال اطلاعات بوده به‌طوری‌که تفاوت قابل‌توجهی در خدمات‌دهی ایجاد کنیم. ما همکاری نزدیکی با ردآیتی داریم و نیازهای آن‌ها را کاملاً درک می‌کنیم.»

منبع: ایسنا

 

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/17 - 21:18- آمریکا

هشدار آژانس سایبری آمریکا نسبت به حملات هکرها به بخش نفت و گاز

برترین آژانس امنیت سایبری داخلی آمریکا هشدار داده که هکرها زیرساخت‌های نفت و گاز را هدف گرفته‌اند و از ضعف در شیوه‌های امنیتی بهره‌برداری می‌کنند.

ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.