about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

نام ایران در کارگاه تهدیدات سایبر در استرالیا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ گروه امنیتی شرکت HP در ماه آینده در شهرهای ملبورن و سیدنی، کارگاه آموزشی در مورد تهدیدات سایبری برگزار خواهد کرد. تدریس در این کارگاه بر عهده‌ی ارل متثیوس (Earl Matthews)، رئیس سابق بخش امنیت سایبر نیروی هوایی آمریکا، است. وی در مورد روش‌های مقابله با آسیب‌پذیری‌های داده‌های بزرگ (big data) و تشخیص تهدیدات درون و برون‌سازمانی صحبت خواهد کرد.
تحقیقات شرکت HP نشان می‌دهد که بیشتر تهدیدات ممکن است از جایی باشد که حتی کسی گمان نمی‌کند. این شرکت اعلام کرد که زمانی وجود داشت که متداول‌ترین نوع آسیب‌پذیری، پیکربندی اشتباه وب سرور بود، درحالی‌که شمار برنامه‌های کاربردی تحت وب که یک یا بیش از یک آسیب‌پذیری دارند، از 72 درصد در سال 2013 به 86 درصد در سال 2014 افزایش یافته‌اند.
نکته‌ی مهم این است که در یکی از رسانه‌های انگلیسی، بی‌دلیل نام ایران به عنوان یکی از تهدیدات سایبری ذکر شد و اعلام کرد: «زمانی که شما در مورد تهدیداتی که از کشورهایی مانند ایران و کره‌ی شمالی هستند فکر می‌کنید، ممکن است آدم‌های بد درون سازمان شما نفوذ کرده باشند و متوجه آن‌ها نباشید.»
شایان‌ذکر است که این کارگاه، در روزهای نهم و دهم سپتامبر برگزار می‌شود.
در مورد رئیس سابق بخش امنیت سایبر نیروی هوایی آمریکا باید گفت که وی دارای نشان افتخاری «Frank Byron Rowlett Award» از سوی سازمان امنیت ملی آمریکا است که این نشان به متخصصین امنیت سامانه‌های اطلاعاتی اعطا می‌شود و همچنین دارای نشان‌های دیگر از سوی دولت فدرال این کشور است و خدمات دیگری نیز در بخش‌های مختلف اطلاعاتی آمریکا انجام داده است.

 

تازه ترین ها
گسترش
1405/07/06 - 12:28- آسیا

گسترش چتر امنیت سایبری پلیس فیلیپین بر سر مدارس

پلیس ملی فیلیپین، کمپین امنیت سایبری را به مدارس و روستاها گسترش داد.

گسترش
1405/07/06 - 12:12- هوش مصنوعي

گسترش هوش مصنوعی فیزیکی در عربستان

شرکت‌های اِشلون و اپلاید اینتویشن برای گسترش هوش مصنوعی فیزیکی در سراسر عربستان با یکدیگر مشارکت کردند.

اندونزی
1405/07/06 - 12:01- آسیا

اندونزی کنوانسیون سازمان ملل علیه جرایم سایبری را امضا کرد

اندونزی کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری را به عنوان مهم‌ترین ابزار مبارزه با جرایم دیجیتال در یک نسل اخیر امضا کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.