about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

نافرجامی برنامه‌های 5G در مالزی

برنامه‌های 5G مالزی به دلیل کاهش سهام 2 اپراتور در آژانس دولتی ضربه خورد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ منابع مالزیایی در گفتگو با رویترز اعلام کردند که 2 مورد از بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه مالزی قصد ندارند در یک آژانس دولتی 5G سهام داشته باشند و این شکست گسترش 5G این کشور را به آشفتگی بیشتری تهدید می‌کند.

2 نفر از منابع که خواستند نامشان فاش نشود، گفتند که تصمیم «Maxis Bhd (MXSC.KL)» و «U Mobile» همچنین برنامه دولت برای امضای قرارداد با سایر اپراتورها را مختل کرده است.

منابع اظهار داشتند :

«2 طرف باید تلاش و ساختار معامله را بازسازی کنند.»

دولت مالزی از 6 اپراتور تلفن همراه این کشور خواسته بود تا با تصاحب 70 درصد سهام آژانس دیجیتال «Digital Nasional Berhad» موافقت کنند. چندی پیش پس از ماه‌ها مذاکره آخرین مهلت برای توافق بود.

پیشنهاد متقابل ماکسیس، U Mobile و 2 اپراتور بزرگ دیگر، «Celcom Axiata Bhd (AXIA.KL)» و «DiGi Telecommunications (DSOM.KL) »، برای تصاحب اکثریت سهام مشترک به‌وسیله این 4 شرکت، از سوی دولت رد شد.

منابع اظهار داشتند که ماکسیس و U Mobile نمی‌توانند مزایایی را در سهامدار جزئی در DNB ببینند، اما افزودند که این شرکت‌ها به دولت گفته‌اند که قصد دارند برای دسترسی به شبکه 5G DNB همچنان در مذاکره باقی بمانند.

ماکسیس، DNB و وزارتخانه‌های دارایی و ارتباطات مالزی هنوز به درخواست‌ها پاسخ نداده‌اند. Celcom، Digi و U Mobile نیز از اظهار نظر خودداری کردند.

تأخیر در برنامه‌های 5G مالزی

2 اپراتور کوچک‌تر، عملیاتهای آزمایشی 5G را در دسامبر 2021 آغاز کردند، اما 4 اپراتور اصلی از خضور در آن خودداری کردند و گفتند که برنامه‌های دولت برای DNB با هدف کنترل تمام طیف 5G رقابت را تضعیف و نگرانی‌هایی را در مورد قیمت‌گذاری و شفافیت ایجاد می‌کند؛ سپس از دولت خواستند تا اجازه دهد دومین سرویس 5G راه‌اندازی شود.

دولت این پیشنهاد را رد کرد اما گفت که به شرکت‌های حامل برای کاهش نگرانی‌هایشان، سهام در DNB را پیشنهاد می‌کند. این سازمان استدلال کرد که طرحش هزینه‌ها را کاهش می دهد، کارایی را بهبود می‌بخشد و ساخت زیرساخت‌ها را سرعت می‌دهد.

DNB توضیح داد که رگولاتور ارتباطات کشور دستورالعمل‌های عمومی سختگیرانه‌ای را برای اطمینان از قیمت‌گذاری منصفانه و عرضه روان اتخاذ خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.