about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به‌تازگی ناسا موفق شده ۱۰۰ پهپاد نیروی دریایی به نام Cicada (به معنی ملخ) را در آسمان آزمایش کند. این کمپانی برای ارسال ۱۰۰ ملخ نیروی دریایی آمریکا از ۴ پهپاد بزرگتری به نام  Hive (به معنی کندو) کمک گرفته است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ طی همین هفته‌، مرکز تحقیقاتی لنگلی ناسا ویدیویی منتشر کرد که در آن ۴ پهپاد بزرگ به نام Hive را به آسمان فرستاد. سپس هر کدام از این پهپاد‌های بزرگ، ۲۵ پهپاد کوچک‌تر به نام Cicada را در محوطه‌ی پارک هوایی Beaver Dam ویرجینیا پخش کردند.

پهپاد‌های کوچک و ارزان Cicada توسط آزمایشگاه‌های تحقیقاتی نیروی دریایی آمریکا توسعه یافته و به سیستمی خودرانی مجهز شده که می‌تواند با کمک GPS کنترل آن را برعهده بگیرد.

این پهپاد‌های در قسمت پایین مدل‌های بزرگ‌تر یعنی Hive قرار می‌گیرند و با یک دکمه فیزیکی در آسمان رها می‌شوند. هرکدام از پهپاد‌های کوچک Cicada به لطف سنسور‌های مختلفشان می‌توانند در هرلحظه دما، فشار هوا و سرعت باد را ثبت کنند.

نیروی دریایی آمریکا این پهپاد‌ها کوچک و ارزان را به منظور مأموریت‌های شناسایی مناطق جنگی توسعه داده اما ناسا قصد دارد از آن‌ها برای مقاصد دیگری نظیر هواشناسی استفاده کند.

بدین ترتیب آژانس فضایی مذکور می‌تواند در آینده، چندین پهپاد نیروی دریایی را از بالا داخل ابر، طوفان و یا گردباد رها کند و اطلاعات زیادی درباره‌ی آن‌ها کسب نماید. حال مرکز تحقیقاتی لنگلی ناسا آزمایش صورت پذیرفته را موفقیت‌آمیز تلقی کرده و می‌خواهد تست‌های بیشتری با این پهپاد‌ها انجام دهد.

البته پهپاد‌های ملخی نیروی دریایی آمریکا، تنها تجهیزات حشره گونه‌ای نیست که ناسا به آن‌ها علاقه‌مند شده. چندی پیش گزارش دادیم که ناسا قصد دارد تا ربات‌های خود شارژ به خصوصی به نام Astrobees (زنبور‌های ستاره‌ای) را به فضا بفرستد. این زنبور‌های فضایی قرار است به کمک فضانوردان بیایند و آن‌ها را در انجام آزمایش‌ها و وظایف روزمره مختلفشان یاری دهند.

تازه ترین ها
آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.

تحریم‌های
1405/05/17 - 11:31- اروپا

تحریم‌های جدید سایبری علیه روسیه توسط نیوزیلند

وزیر امور خارجه نیوزیلند از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه و عوامل سایبری مرتبط با این کشور خبر داد.