about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

نارنجک دودزایی به نام DDOS (بخش دوم)

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ همان‌طور که در بخش اول گفته شد، اغلب هکرها از حملات اختلال سرویس توزیع شده، برای فریب کارشناسان امنیتی استفاده خواهند کرد و ممکن است برخی از انواع حملات سایبری نظیر تهدیدات پیشرفته پایدار یا نفوذهای سایبری، بعد از انجام یک حمله اختلال سرویس توزیع شده صورت بپذیرد. اوگنی ویگوفسکی (Evgeny Vigovsky)، مدیر بخش حفاظت در برابر حملات اختلال سرویس شرکت کسپرسکی، دراین‌باره گفته است: «ترکیب حملات اختلال سرویس توزیع شده با سایر حملات سایبری، می‌تواند سبب چند برابر شدن میزان خسارت وارده شود. با توجه به روش‌های جدیدی که توسط مهاجمان و مجرمان سایبری در حملات اختلال سرویس توزیع شده صورت می‌پذیرد، طبیعی است که حملات با رشد میزان خسارت همراه باشد. هکرها از روش‌های نوین برای غافلگیری قربانیان استفاده می‌کنند و اختلال سرویس را پوششی برای فعالیت‌های نفوذی و جاسوسی خود قرار می‌دهند. حتی با وجود کارشناسان امنیتی متعدد در یک شرکت و مجموعه، نمی‌شود انتظار مقابله با این حملات را داشت، چرا که اساساً مقابله با برخی از چنین حملاتی ممکن نیست.»
در ادامه گزارش کسپرسکی، به نمونه‌ای از حملات اختلال سرویس توزیع شده اشاره شده است که در آن از حداقل 650 هزار تلفن همراه هوشمند  برای انجام یک حمله اختلال سرویس استفاده شده است. نکته قابل توجه در این میان، عدم آگاهی این تعداد کاربر گوشی هوشمند از بروز یک حمله اختلال سرویس توزیع شده است. در بسیاری موارد، هکرها با انتشار بدافزار بر حجم کثیری از رایانه‌ها یا گوشی‌های تلفن همراه، از آنها به عنوان یکی از اجزای تشکیل دهنده حملات اختلال سرویس استفاده می‌کنند.
در یکی دیگر از حملات اختلال سرویس که توسط محققان شرکت امنیتی کلود فلر (Cloud Flare) کشف و شناسایی شد، در هر ثانیه حداقل 275 هزار درخواست HTTP، به سرورهای قربانی ارسال شد و در مجموع 4.5 میلیارد درخواست مکرر، سرورهای قربانی را از دسترس خارج کرد.
نکته قابل توجه، سوء استفاده برخی از قدرت‌های غربی از انتشار چنین گزارش‌هایی است. آمریکا و متحدانش که خود از بزرگ‌ترین عاملان حملات مخرب سایبری در سطح جهان هستند، از چنین گزارش‌هایی نهایت بهره‌برداری را نموده و از آن به عنوان اهرم فشاری بر مخالفان خود، نظیر چین، روسیه یا کره شمالی استفاده می‌کنند.

 

بخش اول

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.