about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نارنجک دودزایی به نام DDOS (بخش دوم)

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ همان‌طور که در بخش اول گفته شد، اغلب هکرها از حملات اختلال سرویس توزیع شده، برای فریب کارشناسان امنیتی استفاده خواهند کرد و ممکن است برخی از انواع حملات سایبری نظیر تهدیدات پیشرفته پایدار یا نفوذهای سایبری، بعد از انجام یک حمله اختلال سرویس توزیع شده صورت بپذیرد. اوگنی ویگوفسکی (Evgeny Vigovsky)، مدیر بخش حفاظت در برابر حملات اختلال سرویس شرکت کسپرسکی، دراین‌باره گفته است: «ترکیب حملات اختلال سرویس توزیع شده با سایر حملات سایبری، می‌تواند سبب چند برابر شدن میزان خسارت وارده شود. با توجه به روش‌های جدیدی که توسط مهاجمان و مجرمان سایبری در حملات اختلال سرویس توزیع شده صورت می‌پذیرد، طبیعی است که حملات با رشد میزان خسارت همراه باشد. هکرها از روش‌های نوین برای غافلگیری قربانیان استفاده می‌کنند و اختلال سرویس را پوششی برای فعالیت‌های نفوذی و جاسوسی خود قرار می‌دهند. حتی با وجود کارشناسان امنیتی متعدد در یک شرکت و مجموعه، نمی‌شود انتظار مقابله با این حملات را داشت، چرا که اساساً مقابله با برخی از چنین حملاتی ممکن نیست.»
در ادامه گزارش کسپرسکی، به نمونه‌ای از حملات اختلال سرویس توزیع شده اشاره شده است که در آن از حداقل 650 هزار تلفن همراه هوشمند  برای انجام یک حمله اختلال سرویس استفاده شده است. نکته قابل توجه در این میان، عدم آگاهی این تعداد کاربر گوشی هوشمند از بروز یک حمله اختلال سرویس توزیع شده است. در بسیاری موارد، هکرها با انتشار بدافزار بر حجم کثیری از رایانه‌ها یا گوشی‌های تلفن همراه، از آنها به عنوان یکی از اجزای تشکیل دهنده حملات اختلال سرویس استفاده می‌کنند.
در یکی دیگر از حملات اختلال سرویس که توسط محققان شرکت امنیتی کلود فلر (Cloud Flare) کشف و شناسایی شد، در هر ثانیه حداقل 275 هزار درخواست HTTP، به سرورهای قربانی ارسال شد و در مجموع 4.5 میلیارد درخواست مکرر، سرورهای قربانی را از دسترس خارج کرد.
نکته قابل توجه، سوء استفاده برخی از قدرت‌های غربی از انتشار چنین گزارش‌هایی است. آمریکا و متحدانش که خود از بزرگ‌ترین عاملان حملات مخرب سایبری در سطح جهان هستند، از چنین گزارش‌هایی نهایت بهره‌برداری را نموده و از آن به عنوان اهرم فشاری بر مخالفان خود، نظیر چین، روسیه یا کره شمالی استفاده می‌کنند.

 

بخش اول

 

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

هشدار
1404/02/15 - 11:54- آسیا

هشدار بنگلادش درمورد تشدید حملات سایبری

دستیار ویژه مشاور ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنگلادش درباره حملات سایبری گسترده پیش از انتخابات هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.