about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

نادیده گرفتن پول‌های دیجیتال عاقلانه نیست

سرپرست صندوق بین‌المللی پول معتقد است پول‌های دیجیتال می‌توانند برای پول‌های سنتی که توسط دولت‌ها ارائه می‌شوند، رقابت ایجاد کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کریستین لاگارد که در کنفرانس لندن سخنرانی می‌کرد به حاضران گفت: من معتقدم نادیده گرفتن پول‌های دیجیتال عاقلانه نخواهد بود.

به ویژه او به سناریوهای احتمالی‌ای اشاره کرد که در آن کشورهایی که موسسات مالی ضعیف و پول ملی ناپایداری دارند می‌توانند مستقیما یکی از این پول‌ها را به کار بگیرند.

چنین کشورهایی به جای به کارگیری پول کشورهای دیگر - مثل دلار آمریکا - می‌توانند شاهد استفاده بیشتری از پول‌های مجازی باشند.

او ادامه داد: یکی از عوامل انگیزه‌بخش در پس چنین تحول احتمالی‌ای می‌تواند تغییر علاقه مشتریان برای استفاده از پول‌هایی باشد که ساده‌تر و ایمن‌تر از پول‌های موجود هستند. در صورتی که پول‌های دیجیتال واقعا پایدارتر شوند چنین سناریوهایی سرعت بیشتری به خود خواهند گرفت.

لاگارد گفت: بنابراین در بسیاری از كشورهاي جهات، پول‌های مجازی می‌توانند با پول‌های موجود و سیاست‌گذاری‌های پولی رقابت نزدیکی کنند.

بهترین واکنش بانک‌های مرکزی می‌تواند ادامه دادن سیاست‌گذاری پولی موثر باشد و در شرایطی که اقتصادها در حال تکامل و پیشرفت هستند، درها را به روی ایده‌های نو و تقاضاهای جدید باز بگذارند.

با این همه لاگارد در ابتدای سخنرانی خود گفت که از نظر او چنین نتیجه‌ای، چشم‌اندازی دور است چراکه پول‌های دیجیتال نوسانات شدید و ریسک بالایی دارند و بسیار انرژی‌بر هستند و دلیل آن این است که تکنولوژی‌های سازنده‌ آنها قابلیت سنجش و مقیاس ندارند.

تا به امروز صندوق بین‌المللی پول مدافع یک راهکار متوازن در مواجهه با پول‌های دیجیتال بوده است و این موضع خود را در یادداشت ماه ژانویه خود به کارکنانش اعلام کرده است. لاگارد هم از نرم‌افزارهای اجرایی مالی نظیر «بلاک‌چِین» در سخنانش حمایت کرده است که این موضوعی است که صندوق بین‌المللی پول هم در سطح سازمانی به دنبال آن است.

  پیش از این آمریکا، سنگاپور و کانادا در رابطه با شیوع استفاده از ارزهای رمزنگار هشدار داده بودند و چین هم بعنوان اولین کشور در جهان در اوایل ماه گذشته میلادی استفاده از ارزهای مجازی را برای تجارت در این کشور ممنوع کرد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.