about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یکی از مقامات ناتو گفت بهترین دفاع سایبری داشتن رفتار تهاجمی و آفندی است.


به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طبق اطلاعات به‌دست‌آمده کشورهای آمریکا، انگلستان، آلمان، نروژ، اسپانیا، دانمارک و هلند برای استقرار تسلیحات حملات سایبری با هدف یک توافق، تا اوایل سال 2019، در حال  ترسیم اصول جنگ سایبری در بخش نظامی خود هستند.

دکترین ناتو  می‌تواند تغییر از موضع دفاعی به تهاجمی تبدیل شود تا با هکرهایی که به اعتقاد آنان از روسیه، چین و کره شمالی هستند و قصد سرقت تکنولوژی و تضعیف دولت‌های غربی را دارند، مقابله کند.

فرمانده نیروی دریایی ایالات‌متحده « Michael Widmann » که در واحد دفاع سایبری ناتو و مراکز تحقیقاتی وابسته به آن فعالیت دارد، گفت: «رویکرد و طرز تفکر ناتو در زمینه دفاع سایبری به‌طورکلی تغییر کرده و کلیه حملات سایبری به سیستم‌های کامپیوتری، هواپیماها، کشتی‌ها و... با موضع‌گیری آفندی، پاسخ داده خواهد شد. »

واشنگتن در حال حاضر سلاح‌های سایبری (Cyber Weapons) مختلفی در اختیار دارد که این سلاح‌ها می‌توانند وب‌سایت‌ها را از دسترس خارج یا عملکرد سیستم‌های کامپیوتری را مختل نمایند. از سال 2011 آمریکا اعلام نموده که به‌تمامی رفتارهای خصمانه سایبری پاسخی محکم خواهد داد.

رویتز نوشت ایالات‌متحده و احتمالاً اسراییل پشت ویروس مخرب استاکس‌نت بوده‌اند. ویروسی که باهدف نابودی سانتریفیوژهای هسته‌ای ایران در سال 2010 طراحی‌شده بود، هرچند هیچ‌یک از آن‌ها مسئولیت این حمله سایبری را نپذیرفتند، اما شواهد بسیاری وجود دارد که بر این مدعا، گواهی می‌دهد.

برخی متحدان ناتو به این موضوع اذعان دارند که در صورت وقوع حمله سایبری، ایجاد اختلال و قطع برق نیروگاه دشمن از طریق سایبری، بسیار مؤثرتر از حملات هوایی به آن کشور خواهد بود، زیرا در بسیاری از مواد حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی و شریان‌های اصلی یک کشور فلج‌کننده بوده و موجب اختلالات گسترده می‌شود.

29 کشور عضو ناتو در پیمانی که در سال 2014 به امضا رساندند، فضای سایبر را در کنار زمین، هوا و دریا، بعد چهارم دامنه جنگ دانستند، زیرا پیش‌ازاین زمین، هوا و دریا سه دامنه اصلی جنگ بودند که در این پیمان حملات سایبری زمینه چهارم آن‌ها را تشکیل داد. هنوز اطلاعات بیشتری از این پیمان که در سال 2014 انجام‌گرفته در دسترس عموم نیست.

در اروپا مسئله بدافزارها بسیار حساس و پراهمیت بوده زیرا دولت‌های دموکرات این حوزه دوست ندارند همانند رژیم‌های دیکتاتوری از طریق بدافزارها و حملات سایبری به دفاع بپردازند. کارشناسان و متخصصان سایبری اروپایی برای مقابله با حملات سایبری اقدام به افزایش توان سایبری و برقراری امنیت زیرساخت‌های حیاتی خود نموده‌اند.

مقامات ارشد بریتانیا اظهار کردند که هکرهای روسیه به‌طور مداوم در تلاش برای نفوذ و مختل کردن سامانه‌های انرژی، شبکه‌های ارتباطاتی و... همراه با رفتارهای گمراه‌کننده صورت می‌دهد که به دلیل افزایش توانایی سایبری بریتانیا بی‌حاصل باقی می‌ماند. ضمناً مقامات بریتانیا معتقدند که روسیه به دنبال شکستن اتحاد موجود بین کشورهای غربی است و هدفش اعتراض علیه تحریم‌های اقتصادی اعمال‌شده علیه مسکو است.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.