about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت: اگرچه در حوزه‌ی فضای مجازی کشور، نهادها و سازمان‌های بسیاری تصمیم‌گیرنده و مسئول هستند، اما مسوولیت اصلی در این بخش بر عهده‌ی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ غلامرضا منتظری، نماینده‌ی گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی پیرامون انتظارات از وزیر ارتباطات دولت بعدی برای اصلاح، بهبود و اقدام در بخش‌های مختلف حوزه‌‌ی ICT، گفت: وزیر ارتباطات دولت بعدی باید بیشترین وجه همت خود را معطوف به شبکه‌ی ملی اطلاعات کند.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: از سوی دیگر فضای مجازی نیازمند مدیریت اثربخش است. اگرچه که در این بخش نهادها و سازمان‌های بسیاری تصمیم‌گیرنده و مسئول هستند، اما مسوولیت اصلی بر عهده‌ی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و فضای مجازی در حوزه‌ی تولید محتوا نیازمند پایش است.

منتظری در بخش دیگری اظهار داشت: مشکل پوشش شبکه در تمامی نقاط کشور به خصوص در مناطق دوردست هم یکی از مسائلی است که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت بعدی باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشد، در همین حال، سطح خدمات در این حوزه نیز از نظر کیفی نیازمند ارتقاست.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان گفت: از سوی دیگر با معضل وضعیت معیشتی کارکنان و نیروهای انسانی شاغل در حوزه‌ی ارتباطات و فناوری اطلاعات روبه‌رو هستیم که باید این مشکل هم به همت وزیر ارتباطات دولت بعدی رفع شود.

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.