about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پس از تحریم هواوی از سوی گوگل، اینتل و کوالکام حالا نوبت به میکرون رسیده که روابطش با هواوی را به حال تعلیق درآورد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کمپانی میکرون تکنولوژی (Micron) که در حوزه تولید نیمه رسانا و چیپ فعالیت دارد، با انتشار بیانیه‌ای رسماً تأمین چیپ های حافظه برای هواوی را به حال تعلیق درآورد. این تصمیم در راستای تبعیت از تصمیم وزارت بازرگانی آمریکا مبنی بر قطع ارتباط شرکت‌های آمریکایی با هواوی اتخاذ شده است.

میکرون در بیانیه خود تصریح کرده به عنوان یک کمپانی آمریکایی به قوانین و مقررات کشورهایی که در آن فعالیت دارد، احترام گذاشته و از آن‌ها پیروی می‌کند؛ در نتیجه چاره‌ای جز توقف تأمین قطعات ندارد. علاوه بر این با ارسال نامه‌ای به تولیدکنندگان عمده ماژول های حافظه از آن‌ها خواسته از تحویل مستقیم یا غیر مستقیم کارت‌های حافظه، درایوهای SSD و حافظه‌های فلش مجهز به چیپ های میکرون به هواوی یا شرکت‌های وابسته به آن خودداری کنند.

کمپانی میکرون احتمالاً این تصمیم را برخلاف میلش گرفته چرا که بیش از آنکه به هواوی ضربه بزند، خود آن‌ها متضرر خواهند شد. بر اساس گزارش مالی این شرکت حدود ۱۳ درصد درآمد آن‌ها در ماه‌های اخیر ناشی از همکاری با هواوی بوده است.

از طرف دیگر بر اساس لیستی که بلومبرگ تهیه کرده ۱۰ تأمین‌کننده برتر هواوی در زمینه نیمه رساناها شامل فاکسکان، BYD، صنایع نیمه هادی تایوان، OuFeiguang، FIH Mobile، فلکس ترونیکس، SK Hynix، برادکام، کوالکام و یونیورس بوده‌اند. در این لیست کمپانی کره‌ای SK Hynix هم در زمینه چیپ های حافظه فعالیت دارد، در نتیجه هواوی اتکای چندانی به میکرون ندارد و می‌تواند قطعات مورد نیازش را از منابع دیگر تهیه کند.

بااین‌حال احتمال خارج کردن هواوی از لیست تحریم نیز چندان دور از ذهن نیست چرا که اخیراً انجمن SDA به فاصله کوتاهی از تحریم هواوی دوباره این کمپانی را به لیست اعضای خود بازگرداند. علاوه بر این پرچم‌دار میت ۲۰ پرو که دو هفته قبل و در پی تحریم‌های آمریکا از فهرست دستگاه‌های دریافت کننده اندروید Q بتا خارج شده بود، دوباره به این فهرست بازگشته است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.