about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

میلیون ها ایمیل هک شد

هکرها از بدافزاری به نام تریک بات برای هک کردن ۲۵۰ میلیون ایمیل استفاده کرده‌اند که بخشی از آن‌ها متعلق به دولت‌های آمریکا، انگلیس و کانادا هستند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، به نقل از «مهر»؛ بدافزار یادشده پدیده تازه‌ای نیست و از سال ۲۰۱۶ برای خرابکاری و نفوذ به حساب‌های کاربری افراد مختلف مورد استفاده قرار گرفته است.

این بدافزار بعد از نفوذ به هر حساب کاربری ایمیل خود را برای آدرس‌های موجود در آن حساب کاربری نیز ارسال کرده و مشکلات مختلفی را به وجود می‌آورد.

بدافزار یادشده همچنین انبوهی از هرزنامه را از طریق حساب‌های تحت کنترل خود ارسال کرده و پیام‌های ارسالی را از این باکس، اوت باکس و پوشه نامه‌های باطله یا تراش پاک می‌کند.

از مجموع ۲۵۰ میلیون ایمیل هک شده، ۲۵ میلیون مورد جیمیل، ۱۰ میلیون مورد مربوط به سایت یاهو و ۱۱ میلیون مورد مربوط به هات میل هستند. از جمله دیگر پلتفرم‌های مورد سواستفاده می‌توان به AOL، MSD، Yahoo.co.uk و غیره اشاره کرد. احتمال می‌رود تعداد حساب‌های کاربری هک شده بیش از این رقم باشد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد