میزان مصرف جهانی برق برای استخراج بیت کوین
بر اساس تحقیقاتی که توسط آرویند نارایانان (Arvind Narayanan)، استاد علوم رایانه در دانشگاه پرینستون صورت گرفته است، هر روز پنج گیگاوات انرژی برق برای استخراج بیت کوین در سرتاسر دنیا مصرف می شود که تقریباً یک درصد از کل انرژی برقی است که روزانه در جهان تولید و مصرف می شود.
بنا بر اظهارات این کارشناس، یکی از روش های قابل قبول برای برآورد میزان برق مصرفی در استخراج آن است که فرض شود تمام استخراج کنندگان از پربازده ترین دستگاه موجود در بازار استفاده می کنند. در حال حاضر قدرت پردازشی شبکه بیت کوین 54 اگزا هش در ثانیه می باشد که با بررسی میزان قدرت پردازشی و مصرف برق دستگاه های استخراج، میزان برق مصرفی شبکه بیت کوین قابل محاسبه است. محاسبات انجام شده بیانگر آن است که مصرف فعلی انرژی برق شبکه بیت کوین تقریباً یک درصد از مصرف برق جهان را به خود اختصاص می دهد که این میزان، از برق مصرفی ایالت های اوهایو و نیویورک ایالات متحده آمریکا بیشتر است و معادل مصرف برق شهر لندن با هشت میلیون نفر جمعیت می باشد.
شبکه اتریوم بعد از بیت کوین، بیشترین مصرف برق را برای استخراج در میان رمز ارز ها دارا است. این ارز دیجیتالی در حال حاضر بر روی سیستم بروزرسانی به نام کسپر (Casper) فعالیت دارد که الگوریتم اتریوم را از گواه اثبات کار (POW) به ترکیبی از گواه اثبات کار و گواه اثبات سهام (POS) تغییر می دهد و دیگر نیازی به سخت افزار های قوی با مصرف برق بالا برای استخراج نمی باشد.
در دسامبر 2017 قیمت بیت کوین 20 هزار دلار و قدرت پردازشی آن 13 اگزا هش در ثانیه بوده است در حالی که قیمت فعلی بیت کوین 6700 دلار و قدرت پردازشی آن 54 اگزا هش می باشد و این موضوع بیانگر آن است که با وجود کاهش قیمت بیت کوین، قدرت پردازشی آن بالا رفته است و احتمال بالایی وجود دارد که این روند افزایشی ادامه داشته باشد. همچنین بیت کوین تاکنون نوآوری خاصی در الگوریتم خود ایجاد نکرده است و بسیار محافظه کارانه عمل می کند و اگر به همین روش ادامه دهد مصرف برق شبکه آن به شدت افزایش خواهد یافت و مشکلاتی را در رقابت با سایر ارز های دیجیتالی تازه نفس به وجود می آورد.