about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

میزان آلودگی کاربران اینترنت به بدافزارها

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ پژوهش انجام‌شده توسط شرکت کسپرسکی و شرکت بی 2 بی اینترنشنال (B2B International)، نشان می‌دهد نزدیک به نیمی از کاربران اینترنت (۴۵ درصد) در یک سال گذشته با نرم‌افزارهای مخرب مواجه شده و در بیشتر موارد (۸۱ درصد) این نرم‌افزارها تأثیری منفی، هم بر روی کاربر و هم دستگاه‌های آن‌ها گذاشته‌اند. شرکت B2B International، دارای دفاتری در چین، سنگاپور، انگلیس، آمریکا و آلمان است.
بدافزارها به‌طورمعمول بر روی رایانه‌های تحت ویندوز اثر می‌گذارند، به‌طوری‌که ۸۳ درصد کاربران ویندوز گفته‌اند که در ۱۲ ماه گذشته دچار آلودگی شدند. با وجود این کاربران اندروید، کاربران «Mac OS X» نیز امنیت کافی نداشته‌اند و به ترتیب ۱۳ و ۶ درصد از آن‌ها، آلودگی بر روی دستگاه‌هایشان را گزارش کرده‌اند.
همچنین ۷ درصد کسانی که در این تحقیق مورد پرسش قرار گرفتند، اعلام کردند که دستگاهشان پس از باز کردن پیوست یک ایمیل آلوده شده است. بخش بزرگ‌تر این نظرسنجی (۱۳ درصد)، نتوانستند دلیل آلودگی دستگاه‌هایشان را توضیح دهند.
نکته‌ی قابل‌توجه این است که چهار آلودگی از هر پنج آلودگی، برای کاربران ایجاد مشکل کرده است. بسیاری از کاربران (۳۵ درصد) شاهد کندی عملکرد رایانه شدند، ۳۰ درصد پاسخ‌دهندگان، تبلیغات مزاحم را تجربه کردند (برای مثال مرورگر آن‌ها را به یک وب‌گاه ناخواسته منتقل کرده است) و ۲۰ درصد پرسش‌شوندگان برنامه‌های ناخواسته‌ای را بر روی دستگاه‌هایشان یافتند.
در میان خطرناک‌ترین پیامدهای آلودگی، می‌توان به تغییر در تنظیمات (settings) مرورگر یا سیستم‌عامل بدون آگاهی کاربر (۱۷ درصد)، فقدان (۱۰ درصد) یا دزدیده شدن (۸ درصد) اطلاعات شخصی، انتشار یا Like بی‌اجازه بر روی شبکه‌های اجتماعی (۹ درصد) و هک شدن وب‌کم (۶ درصد) اشاره کرد.
علاوه بر این، پاسخ‌دهندگان به این موضوع اشاره کردند که ناچار به پرداخت پول به مجرمان سایبری برای رفع قفل شدن دستگاه‌ها (۱۱ درصد موارد) یا رمزگشایی فایل‌های شخصی (۶ درصد) پس از آلودگی به باج‌افزارها شدند. به‌طور کل، یک‌سوم (۳۳ درصد) کاربران، تلفات مالی را به‌عنوان نتیجه‌ی آلودگی بدافزارها تجربه کرده‌اند؛ زیرا همانطورکه قربانیان ناچار به پرداخت باج به مجرمان هستند، ناچار به صرف پول برای بازگرداندن دستگاه یا اطلاعات، پاک کردن اثر آلودگی از روی نرم‌افزارها و حتی گاهی خرید دستگاه جایگزین هستند. میانگین مبلغ تحمیل‌شده به کاربرانی که دچار هزینه می‌شوند، حدود ۱۶۰ دلار است.
النا خارچنکو (Elena Kharchenko)، مدیر محصولات خانگی شرکت کسپرسکی، می‌گوید: «می‌توان از هزینه‌ها و تأثیرات ناخوشایند آلودگی بدافزارها با کمی احتیاط اجتناب کرد. برای مثال، USB تأیید نشده را در دستگاه قرار ندهید، فقط از فروشگاه‌های نرم‌افزاری معتبر (app stores) استفاده کنید، سیستم‌عامل و اپلیکیشن‌ها را بروز نگه دارید و فایل‌ها را با استفاده از یک راهکار امنیتی، پیش از باز کردن، اسکن کنید. توانایی پیش‌بینی مشکلات بالقوه و انجام اقدامات احتیاطی کلید ایمن ماندن است.»

منبع: ایتنا

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.