about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

میرای هنوز هم نفس می کشد

بدافزار میرای «Mirai» که تجهیزات مختلفی به ویژه حوزه اینترنت اشیا را تحت تاثیر قرار داده است، هنوز هم سامانه های مختلفی را آلوده می کند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ طبق اعلام سایت «cso»، سورس کدهای بدافزار میرای در دسترس هکرها قرار دارد و با اندکی تغییر هنوز هم از آنها برای آلوده کردن سیستم های مختلف بهره برداری می شود. 

میرای بات‌ نت معروف اینترنت اشیا باعث قطعی موقت برخی از وب‌ سایت ‌های معروف شد. اینک نسخه جدیدی از این بدافزار شناسایی شده اما صرفا از بات‌ های اجیر شده‌ خود برای حمله منع سرویس توزیع‌شده  (DDoS) استفاده نمی‌کند بلکه برای استخراج بیت‌کوین نیز از این بات‌ ها بهره می‌برد.

در دنیای دیجیتال فعلی، ‌ نفوذگران می‌توانند به دستگاه‌های اینترنت اشیا مانند توسترها، دوربین‌های متصل به اینترنت و هر دستگاه هوشمند دیگری حمله کرده و کنترل آن را در دست بگیرند. سپس با استفاده از این دستگاه‌ های آلوده بات ‌نتی تشکیل دادند و برای ارسال هرزنامه، از کار انداختن وب‌ سایت‌ های مختلف و انجام حملات منع سرویس توزیع ‌شده از آنها بهره گیری نمودند.

تمامی اینها همان سناریویی است که در گذشته توسط بدافزار اینترنت اشیا با نام میرای (Mirai) رخ داد. کد منبع این بدافزار به سرعت به طور عمومی منتشر شد و نسخه‌های مختلفی از آن را تاکنون شاهد بوده‌ایم که قابلیت‌های زیادی به نسخه اولیه اضافه کرده‌اند.

این بات نت از سال 2016 حملات تخریبی خود را در زمینه های مختلف آغاز کرده است و تا امروز ادامه داشته است.

طبق بررسی های صورت گرفته سورس کدهای این بات نت لو رفته و بین هکرها در حال دست به دست شدن است. چه بسا هکرها با ایجاد تغییرات عمده و جزئی بدافزار های مخرب دیگری را ایجاد نمایند.

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.