about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

میتومو؛ پیشرو در جمع آوری اطلاعات شخصی

شبکه اجتماعی میتومو (Miitomo) با همکاری مشترک شرکت‌های ژاپنی نینتندو و دنا1 (DeNA) ایجاد شد. این شبکه‌ی اجتماعی از تاریخ 31 مارس 2016 با ویژگی پرداخت درون برنامه‌ای (Free-to-Play) شروع به کار کرد و موفق شد در مدت یک ماه، بیش از 10 میلیون کاربر فعال به دست بیاورد. میتومو در حال حاضر از 8 زبان پشتیبانی می‌کند؛ اما به مرور زمان تعداد این زبان‌ها افزایش خواهد یافت. این شبکه‌ی اجتماعی برای اندروید و iOS در دسترس قرار دارد. استفاده از شبکه‌ی اجتماعی مذکور برای افراد بالای 13 سال مجاز است.
موتومو یک شبکه‌ی اجتماعی مخصوص طرفداران بازی‌های ویدئویی است. کاربران برای ثبت‌نام در این شبکه به‌جای قرار دادن تصویر خود در صفحه‌ی حساب کاربری، باید یک آواتار به نام می (Mii) را ایجاد کنند. جزئیات طراحی آواتار متنوع بوده و کاربر می‌تواند آواتاری مشابه چهره‌ی خود نیز ایجاد کند. سازندگان این شبکه اعلام کرده‌اند که کاربران به کمک این شبکه‌ی اجتماعی می‌توانند از ویژگی شخصیتی دوستان خود مطلع شوند. همچنین از آنجایی که این شبکه به‌صورت پرداخت درون برنامه‌ای منتشر شده، کاربر برای به دست آوردن همه‌ی امکانات آن باید پول واقعی پرداخت کرده یا در پرسش و پاسخ یا بازی‌های داخل شبکه اجتماعی شرکت کرده و امتیاز کسب کند.


عده‌ای از کارشناسان و طرفداران میتومو، با گذشت حدود دو ماه از انتشار این شبکه‌ی اجتماعی اعلام کردند، این شبکه در جمع‌آوری اطلاعات شخصی کاربران از فیس‌بوک نیز قوی‌تر است. کاربران مجبور هستند برای کسب امتیاز و به دست آوردن تمام ویژگی‌های این شبکه، در مأموریت‌های روزانه‌ی میتومو شرکت کنند. این مأموریت‌ها در واقع سؤال‌هایی در مورد زندگی شخصی کاربر هستند. این سؤال‌ها را آواتارهای کاربران از آن‌ها پرسیده و بعد از این که کاربر به آن‌ها پاسخ داد، اطلاعات کسب شده در اختیار تمام دوستان وی و آواتارهای آن‌ها قرار می‌گیرد. این سؤال‌ها مواردی مانند «نام میانی مادر شما چیست؟ به چه نوع پیتزایی علاقه دارید؟ نام بهترین دوست شما چیست؟ هفته‌ی گذشته چه‌کاری انجام دادید؟ یا شغل شما و تحصیلات شما چیست؟» را شامل می شود.
 شرکت نینتندو و دنا اعلام کرده‌اند از اطلاعات کسب شده توسط کاربران تنها برای بهبود محصولات خود استفاده خواهند کرد و اطلاعات در اختیار شرکت سومی قرار نمی‌گیرد؛ اما سؤال پیش آمده این است که به‌عنوان مثال، دانستن نام میانی مادر کاربران چه کمکی به بهبود محصولات آن‌ها خواهد کرد؟
از دیگر ویژگی‌های این شبکه‌ی اجتماعی، می‌توان به امکان طراحی لباس و محیط پویای آن اشاره کرده به‌گونه‌ای که کاربران، آواتارهای همدیگر را به‌صورت 3 بعدی و در محیط مانند اتاق مشاهده می‌کنند.
یکی دیگر از امکانات جدید آن توانایی ویرایش عکس و اضافه کردن تصویر آواتار به هر صورت دلخواه به عکس‌ها است.

_________________________________

1- دنا، یکی از بزرگ‌ترین شرکت ژاپنی با زمینه‌ی فعالیت ارائه پورتال و وب‌گاه تجارت الکترونیک تلفن همراه و تولید بازی موبایلی است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.