about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

مونرو به بالاترین قیمت دو سال اخیر خود رسید

روز گذشته (سه‌شنبه) ارز دیجیتال حریم‌خصوصی‌محور مونرو به بالاترین قیمت دو سال گذشته خود رسید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین دسک، قیمت مونرو روز سه‌شنبه به بالای ۱۵۷ دلار رسید که بالاترین قیمت این ارز دیجیتال نسبت به ژوییه ۲۰۱۸ (خرداد ۹۷) است.در زمان نگارش این گزارش، هر واحد مونرو با قیمت حدود ۱۵۱ دلار معامله می‌شود که نسبت به ابتدای ۲۰۲۰ تاکنون حدود ۳۰۰٪ رشد را نشان می‌دهد.

روند قیمت مونرو در بیشتر روزهای سال ۲۰۲۰ صعودی دنبال شده است و این در حالی است که نگرانی‌های زیادی در میان سرمایه‌گذاران این ارز دیجیتال در مورد قانون‌گذاری و اقدامات نهادهای تنظیم قانون وجود دارد.

مونرو که در سال ۲۰۱۴ عرضه شده است، بر حریم خصوصی و تراکنش‌های امن و غیرقابل‌رهگیری تمرکز دارد. هویت بنیان‌گذار اصلی این ارز دیجیتال هم مانند بیت کوین مشخص نیست و برخی معتقدند که ساتوشی ناکاموتو، خالق ناشناس بیت کوین، ممکن است خالق مونرو هم باشد.

پروتکل پشت این ارز دیجیتال به کاربران این امکان را می‌دهد که هویت خود و مقدار تراکنش را مخفی نگاه دارند، مگر برای افرادی که خود فرستنده مایل باشد.

تحلیل‌گران می‌گویند افزایش تقاضا برای این ارز دیجیتال می‌تواند مربوط به نگرانی روزافزون شرکت‌ها درباره نیاز به مونرو برای پرداخت باج به هکرها باشد. امروزه تعداد زیادی از هکرها و گردانندگان باج‌افزار، برای دریافت باج از قربانیان مونرو درخواست می‌کنند.

دنیس وینوکوروف (Denis Vinokourov)، یکی از محققان مطرح ارزهای دیجیتال، در این خصوص گفت:

در حالی که ممکن است برخی از شرکت‌ها با هدف تنوع‌بخشی در سبد دارایی خود، شروع به خرید بیت کوین کرده باشند، بعضی دیگر از شرکت‌ها با توجه به انتخابی که معمولاً هکرها برای روش پرداخت دارند، به‌دنبال خرید دارایی‌های دیجیتال دیگری مانند مونرو رفته‌اند.

طبق گفته وینوکوروف در حالی که در حملات سایبری چند روز پیش به وزارتخانه‌های خزانه‌داری و بازرگانی آمریکا یا قطع‌شدن خدمات گوگل که اخیراً اتفاق افتاد هیچ مونرویی به‌عنوان باج درخواست نشده است، این حوادث شرکت‌ها را از هک‌های مشابه بیش از پیش نگران کرده است.

او گفت:

هک‌های اخیر نشان از رشد بیش از پیش بازیگران بد دارد.

برخی از صرافی‌های بزرگ ارز دیجیتال در سراسر جهان، بسیاری از ارزهای دیجیتال حریم‌خصوصی‌محور از جمله مونرو را از فهرست معاملات خود حذف کرده‌اند تا بتوانند اقدامات مربوط به مبارزه با پولشویی و احراز هویت را که از سمت مراجع قانونی به آنها دستور شده است، انجام دهند.

از طرف دیگر، جاستین ارهنهافر (Justin Ehrenhofer)، یکی از تحلیل‌گران بازار ارزهای دیجیتال، به کوین دسک گفت که روند صعودی مونرو می‌تواند ناشی از این باشد که معامله‌گرانِ این ارز دیجیتال نسبت به افزایش «بازگشایی دوباره معاملات در صرافی‌ها» خوش‌بین شده‌اند.

همچنین باید به این موضوع توجه کرد که بسیاری از نهادهای قانون‌گذار نسبت به تراکنش‌های مونرو دیدگاه خوبی ندارند. شرکت تحلیل بلاک چین سایفرتریس (CipherTrace) به‌تازگی دو برنامه کاربردی را که گفته می‌شود می‌توانند برای نهادهای قانون‌گذار تراکنش‌های مونرو را رهگیری کنند، به ثبت رسانده است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.