about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

موضع ترکیه بعد از حملات سنگین سایبری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بعد از حملات سنگین به وب‌گاه‌های دولتی و سرورهای روسیه، ابراهیم کالین، سخنگوی دولت این کشور، اعلام کرد: ترکیه قصد دارد اقدامات امنیتی را در برابر حملات سایبری، اجرا کند.
وی افزود: مسئولان ترکیه در تلاش هستند تا عاملان این حمله را پیدا کنند. همچنین کالین ادعا کرد این حملات به‌طور موفقیت‌آمیز، دفع شدند. البته منظور وی از دفع این حملات، به طور دقیق، مشخص نیست. رییس انجمن امنیت اطلاعات ترکیه برای اینکه حملات سنگین اخیر به ترکیه را کوچک جلوه دهد، گفت: «این حملات را حتی یک بچه هم می‌تواند انجام دهد.» همچنین وی ادامه داد: این حملات، بسیار رایج بوده و نیاز به پشتیبانی دولت‌ها ندارد.
با توجه به حمایت ترکیه از گروه تروریستی داعش و خرید نفت از این گروه تروریستی، به نظر می‌رسد حملات سنگین اخیر به ترکیه، از جانب اکتیویست‌های مخالف سیاست‌های این کشور باشد؛ اما با توجه به اهداف این حملات- که شامل سرورهای بانکی و وب‌گاه‌ها دولتی ترکیه بود- و همچنین تهدیداتی که از سوی هکرها، صورت گرفته است، احتمال غیردولتی بودن حملات یادشده تضعیف و در مقابل احتمال اینکه حملات یادشده با پشتیبانی یک دولت صورت گرفته باشد، تقویت می‌شود.
احتمال دیگری که در اینجا مطرح می‌شود این است که با توجه به افزایش تنش‌ها میان ترکیه و روسیه و اعمال تحریم‌های مختلف توسط روسیه علیه این کشور، هکرهای روسی، می‌توانند پشت پرده‌ی این حملات قرار گرفته باشند، هرچند به‌ظاهر، عاملان این حملات، خود را جزو هکرهای انانیموس، معرفی کرده‌اند.

 

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.