about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

هم‌زمان با تشدید تنش‌ها میان روسیه و اوکراین برخی از گروه‌های هکری مواضع خود را اعلام کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ برخی از گروه‌های باج افزاری و هکری به رسانه‌های اجتماعی رفته‌اند تا اعلام کنند نسبت به کدام کشور وفادار هستند.

بسیاری از بیانیه‌های این گروه‌ها شامل تهدید علیه زیرساخت‌های حیاتی دولت‌ها است. برخی از گروه‌ها توسط دولت‌ها حمایت می‌شوند درحالی‌که برخی دیگر غیردولتی هستند؛ اما همه آن‌ها می‌توانند سیستم‌های رایانه‌ای را از بین ببرند و سازمان‌ها را هک کنند.

آلان لیسکا (Allan Liska) کارشناس باج افزار در شرکت ریکوردد فیوچر گفت:

درگیری میهن‌پرستان سایبری با دشمن موردنظر یا به میل خود یا به دستور دولتشان اکنون بخش اجتناب‌ناپذیری از هرگونه اقدام نظامی است. برخی از این فعالیت‌ها، مانند انجام حملات DDoS توسط گروه اوکراینی انانیمس، چیزی جز مزاحمت‌های جزئی نخواهد بود، اما برخی دیگر می‌توانند عواقب واقعی داشته باشند.

به‌عنوان‌مثال، گروه‌های باج افزاری اهدافی بیش ازآنچه می‌توانند در حال حاضر دنبال کنند، دارند و ممکن است تصمیم بگیرند برای ایجاد اختلال واقعی بر حمله به دشمنان کشورشان تمرکز کنند و گروه‌های هکری ماهرتر می‌توانند تأثیر بیشتری داشته باشند.

طرفداران اوکراین

انانیمس (Anonymous)

این گروه هکری متحد اوکراین است و رسماً علیه دولت روسیه اعلام جنگ کرده است. این گروه در توییتر مدعی شده شبکه تلویزیونی بین‌المللی تحت کنترل دولت روسیه را هدف قرار داده و وب‌سایت ایستگاه تلویزیونی راشا تودی را هک کرده است.

گاست سکیوریتی (Ghost Security)

گروه هکری گاست سکیوریتی 25 فوریه حمایت خود از اوکراین را اعلام کرد. این گروه در پیامی گفت:

در حمایت از مردم اوکراین، ما در کنار شما هستیم!

این گروه خود را یک گروه هوشیار می‌داند و در ابتدا برای هدف قرار دادن وب‌سایت‌های داعش تشکیل شد. گاست سکیوریتی معمولاً به‌عنوان شاخه‌ای از Anonymous نیز شناخته می‌شود.

طرفداران روسیه

کونتی (Conti)

برت کالو (Brett Callow)، کارشناس باج افزار در شرکت امسی سافت (Emsisoft)، در حمایت کامل از روسیه در توئیتی گفت:

اگر کسی تصمیم به سازمان‌دهی یک حمله سایبری یا هرگونه فعالیت جنگی علیه روسیه بگیرد، ما از تمام منابع ممکن برای حمله به زیرساخت‌های حیاتی آن دشمن استفاده خواهیم کرد.

گروه "UNC1151"

گروه "UNC1151" مستقر در مینسک حامی روسیه است. این گروه هکری معمولاً توسط بلاروس حمایت می‌شود و قبلاً برای هک کردن ایمیل کارکنان نظامی اوکراینی کار کرده است. طبق گزارش The Record، مقامات اوکراینی مدعی هستند اعضای این گروه از افسران وزارت دفاع جمهوری بلاروس هستند.

کرم خاکی (SandWorm)

گروه کرم خاکی تحت حمایت روسیه و متشکل از هکرهای دولتی روسیه است. این گروه بیشتر با بدافزار Cyclops Blinks شناخته می‌شود. این بدافزار برای اولین بار در ژوئن 2019 استفاده شد و در درجه اول که شناسایی شد فایروال‌های WatchGuard Firebox را هدف قرار می‌داد، اما اعضای این گروه توانایی آلوده کردن انواع دیگر تجهیزات شبکه را نیز دارند.

راهزنان سرخ (Red Bandits)

گروه هکری راهزنان سرخ در کنار روسیه ایستاده است. این گروه در 22 فوریه در توئیتی نوشت:

ما دوربین های پلیس اوکراین را هک کردیم و آن‌ها را تماشا می‌کنیم. اگر اوکراین آنچه را که روسیه می‌خواهد انجام ندهد، حملات خود را علیه اوکراین تشدید خواهیم کرد تا اثرات وحشتناک‌تری را به همراه داشته باشد. ما همچنین توزیع باج افزار در اوکراین را در نظر خواهیم گرفت.

Paragraphs
هک
گروه هکری راهزنان سرخ

این گروه خود را به‌عنوان یک گروه سایبری روسی معرفی می‌کند، بااین‌حال، به‌طور گسترده گمان می‌رود که این گروه وابسته به سیستم‌های اطلاعاتی روسیه است.

پروژه آینده (Coomingproject)

گروه پروژه آینده که یک گروه هکری بین‌المللی است 25 فوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد:

سلام به همه، این پیامی است که در صورت حملات سایبری و اقدام علیه روسیه به دولت روسیه کمک خواهیم کرد.

این گروه با نشت و افشای اطلاعات آژانس ملی فضایی آفریقای جنوبی در سال 2021 مرتبط است.

به نظر می‌رسد توان سایبری اوکراین در برابر روسیه همچون توان نظامی این دو کشور قابل‌مقایسه نیست و درصورتی‌که جنگی در فضای سایبری بین این دو کشور رخ دهد قطعاً بازنده اصلی اوکراین خواهد بود.

توان سایبری اوکراین به‌قدری ضعیف است که وزارت دفاع این کشور از هکرهای زیرزمینی طلب کمک کرده و حتی ارتش سایبری اوکراین نیز دست نیاز به‌سوی شهروندان عادی این کشور دراز کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد