about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

موشک‌های جدید GPS III نیروی فضایی ایالات‌متحده چه ویژگی‌هایی دارند؟

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی فضایی ایالات‌متحده هنوز تمام ماهواره‌های GPS III خود را به فضا پرتاب نکرده؛ اما کار روی نسخه‌های جدید و قدرتمندتر در حال انجام است. ماهواره‌های جدید GPS III Follow-on یا به‌اختصار GPS IIIF دقت ماهواره‌های فضایی و محافظت در برابر پارازیت (جمینگ) را تقویت خواهند کرد.

در حال حاضر ماهواره‌های GPS III امکانات اساسی‌تری نسبت به ماهواره‌های کنونی در صورت فلکی دارند و نسبت به نمونه‌های قبلی سه برابر دقت و هشت برابر قابلیت ضد پارازیت (آنتی جمینگ) بهتری از خود ارائه می‌دهند.

این پنج ماهواره GPS III علاوه بر معرفی یک سیگنال غیرنظامی جدید که با سایر سیستم‌های ماهواره ناوبری سازگار است، در مدار، سیگنال نظامی M-code نیروی فضایی آمریکا را تکمیل کرده و حتی آن را برای استفاده‌های نظامی، امن‌تر و دقیق‌تر می‌کند.

نیروی فضایی آمریکا پنج ماهواره GPS III را به فضا پرتاب کرده و سه ماهواره دیگر که آماده پرتاب هستند در انبار پیمانکار اصلی نیروی فضایی یعنی شرکت لاکهید مارتین قرا دارند. دو فقره باقی‌مانده هم تحت آزمایش هستند.

نیروی فضایی آمریکا قراردادی با شرکت لاکهید مارتین برای ارائه 22 ماهواره GPS IIIF بسته است. این سازمان قبلاً تعهدات قراردادی خود را برای هفت ماهواره GPS IIIF انجام داده بود که آخرین پرداختی در اکتبر 2021 صورت گرفت، زمانی که فرماندهی سیستم‌های فضایی 737 میلیون دلار برای سه ماهواره دیگر به شرکت لاکهید مارتین اعطا کرد.

ماهواره‌های GPS IIIF نسبت به نمونه‌های قبلی خود پیشرفته‌تر خواهند بود. مهم‌تر از همه این سیستم‌های فضایی جدید یک قابلیت جدیدی از سیگنال‌های نظامی RMP (Regional Military Protection) ارائه خواهند داد. سیگنال‌های RMP می‌توانند تا 60 برابر بیشتر اقدامات ضد جمینگ را ارائه دهند و این اطمینان خاطر را ایجاد می‌کنند که سربازان بتوانند در محیط‌های خاص به داده‌های حساس موقعیتی، ناوبری و زمانی دسترسی داشته باشند.

ویژگی‌های جدید دیگر شامل یک نظم لیزری برای افزایش دقت، یک محموله انفجاری سیستم تشخیص هسته‌ای ارتقا یافته و محموله جستجو و نجات است.

با شروع سومین ماهواره فضایی GPS IIIF، این ماهواره‌ها طبق ماهواره‌های LM2100 Combat Bus شرکت لاکهید و به‌طور خاص برای استفاده نظامی طراحی خواهند شد.

این شرکت مدعی است ماهواره‌های جدیدش که برای ماهواره‌های موشکی بعدی نیروی فضایی نیز استفاده خواهند شد، از پایداری و حفاظت سایبری قوی‌تر، قدرت بیشتر و نیروی محرکه بهتری برخوردار خواهند بود.

همچنین به لطف یک پورت جدید در ماهواره‌های LM2100، امکان ارتقای ماهواره‌های GPS IIIF در مدار وجود خواهد داشت. رابط پورت سیستم تقویتی این شرکت یا همان (Augmentation System Port Interface) اساساً به‌عنوان یک پورت USB برای این ماهواره کار می‌کند و به نیروی فضایی اجازه می‌دهد محموله‌های جدیدی را به فضا پرتاب کند که می‌توانند به این سیستم وصل شوند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد