about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

موشک‌های جدید GPS III نیروی فضایی ایالات‌متحده چه ویژگی‌هایی دارند؟

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی فضایی ایالات‌متحده هنوز تمام ماهواره‌های GPS III خود را به فضا پرتاب نکرده؛ اما کار روی نسخه‌های جدید و قدرتمندتر در حال انجام است. ماهواره‌های جدید GPS III Follow-on یا به‌اختصار GPS IIIF دقت ماهواره‌های فضایی و محافظت در برابر پارازیت (جمینگ) را تقویت خواهند کرد.

در حال حاضر ماهواره‌های GPS III امکانات اساسی‌تری نسبت به ماهواره‌های کنونی در صورت فلکی دارند و نسبت به نمونه‌های قبلی سه برابر دقت و هشت برابر قابلیت ضد پارازیت (آنتی جمینگ) بهتری از خود ارائه می‌دهند.

این پنج ماهواره GPS III علاوه بر معرفی یک سیگنال غیرنظامی جدید که با سایر سیستم‌های ماهواره ناوبری سازگار است، در مدار، سیگنال نظامی M-code نیروی فضایی آمریکا را تکمیل کرده و حتی آن را برای استفاده‌های نظامی، امن‌تر و دقیق‌تر می‌کند.

نیروی فضایی آمریکا پنج ماهواره GPS III را به فضا پرتاب کرده و سه ماهواره دیگر که آماده پرتاب هستند در انبار پیمانکار اصلی نیروی فضایی یعنی شرکت لاکهید مارتین قرا دارند. دو فقره باقی‌مانده هم تحت آزمایش هستند.

نیروی فضایی آمریکا قراردادی با شرکت لاکهید مارتین برای ارائه 22 ماهواره GPS IIIF بسته است. این سازمان قبلاً تعهدات قراردادی خود را برای هفت ماهواره GPS IIIF انجام داده بود که آخرین پرداختی در اکتبر 2021 صورت گرفت، زمانی که فرماندهی سیستم‌های فضایی 737 میلیون دلار برای سه ماهواره دیگر به شرکت لاکهید مارتین اعطا کرد.

ماهواره‌های GPS IIIF نسبت به نمونه‌های قبلی خود پیشرفته‌تر خواهند بود. مهم‌تر از همه این سیستم‌های فضایی جدید یک قابلیت جدیدی از سیگنال‌های نظامی RMP (Regional Military Protection) ارائه خواهند داد. سیگنال‌های RMP می‌توانند تا 60 برابر بیشتر اقدامات ضد جمینگ را ارائه دهند و این اطمینان خاطر را ایجاد می‌کنند که سربازان بتوانند در محیط‌های خاص به داده‌های حساس موقعیتی، ناوبری و زمانی دسترسی داشته باشند.

ویژگی‌های جدید دیگر شامل یک نظم لیزری برای افزایش دقت، یک محموله انفجاری سیستم تشخیص هسته‌ای ارتقا یافته و محموله جستجو و نجات است.

با شروع سومین ماهواره فضایی GPS IIIF، این ماهواره‌ها طبق ماهواره‌های LM2100 Combat Bus شرکت لاکهید و به‌طور خاص برای استفاده نظامی طراحی خواهند شد.

این شرکت مدعی است ماهواره‌های جدیدش که برای ماهواره‌های موشکی بعدی نیروی فضایی نیز استفاده خواهند شد، از پایداری و حفاظت سایبری قوی‌تر، قدرت بیشتر و نیروی محرکه بهتری برخوردار خواهند بود.

همچنین به لطف یک پورت جدید در ماهواره‌های LM2100، امکان ارتقای ماهواره‌های GPS IIIF در مدار وجود خواهد داشت. رابط پورت سیستم تقویتی این شرکت یا همان (Augmentation System Port Interface) اساساً به‌عنوان یک پورت USB برای این ماهواره کار می‌کند و به نیروی فضایی اجازه می‌دهد محموله‌های جدیدی را به فضا پرتاب کند که می‌توانند به این سیستم وصل شوند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.