about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

موسیقی روباتیک با Rolly

Rolly اسپیکر روباتیک تخم مرغ شکل ساخته شده توسط سونی است که موسیقی را با حرکات هماهنگ ترکیب می کند. و همزمان با پخش موسیقی توسط دو باندی که در طرفین خود دارد به چرخش درآمده اجرایی از رنگ و نور و البته باز و بسته شدن بال های روی اسپیکرش داشته باشد. این دستگاه می تواند بوسیله بلوتوس به رایانه یا تلفن همراه وصل شده موسیقی های ذخیره شده در آنها را پخش کند. این دستگاه قبل از پخش موسیقی با تجزیه و تحلیل کردن آن نوع حرکت با آن را پیدا می کند. همچنین میتوان یک موسیقی را برای اجرا با هفت عدد از این دستگاه به صورت اشتراکی اجرا کرد. Rolly همچنین 2 گیگ حافظه برای بارگذاری موسیقی دارد، اولین تیزر تبلیغاتی این محصول سونی در سال 2007 به نمایش درآمد و در همان سال برای فروش در ایالات متحده آمریکا و ژاپن در دورنگ سفید و سیاه با قیمت 399 دلار عرضه شد. این دستگاه هم اکنون در سایت فروش نمایندگی های سونی برای عرضه وجود ندارد و برای تهیه می توان آن را در سایت های دست دوم فروشی جستجو کرد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.