about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سازمان روسکام نادزور از تصمیم توییتر مبنی بر حذف محتوای ممنوعه خبر داد. 

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ روسکام نادزور اواخر ماه گذشته اعلام کرد توییتر 60 درصد از محتوای ممنوعه را حذف یا مسدود کرده، اما بیش از هزار مورد همچنان در دسترس قرار دارد. توییتر از سال 2017 تاکنون محتوایی که کودکان را به خودکشی سوق داده و حاوی محتوای غیرمجاز بوده و نیز اطلاعات مربوط به استفاده از مواد مخدر را حذف نکرده است. 

سازمان روسکام نادزور از 10 مارس 2021 سرعت عملکرد توییتر را در 100 درصد از دستگاه‌های همراه و 50 درصد از دستگاه‌های ثابت کاهش داد تا این شبکه محتوای ممنوعه را حذف نماید، اما از مدیریت آن هیچ‌گونه پاسخی در برابر کاهش سرعت دریافت نشد و این سازمان از امکان فیلترینگ کامل شبکه خبر داد.

اوایل آوریل توییتر درمجموع 8.9 میلیون روبل به علت امتناع از حذف اطلاعات فراخوان‌های نوجوانان به شرکت در رویداد‌ها و اعتراضات غیرقانونی جریمه شد. 

نمایندگان سازمان اعلام کردند این شبکه اجتماعی 1900 مورد از 3100 محتوای ممنوعه حذف نشده از سال 2017 را حذف کرده است. از 650 لینک محتوای ممنوعه جدید 580 مورد حذف‌شده‌اند. 

روسکام نادزور کاهش سرعت شبکه را تا 15 می 2021 تمدید کرده و وقت اضافه به توییتر داد تا تمام محتوای ممنوعه را از شبکه اجتماعی حذف نماید و فعالیت خود را کاملاً با قوانین داخلی روسیه تطبیق دهد. 

اکنون پس از سپری شدن این مهلت، توییتر اعلام کرده قصد دارد اطلاعات ممنوعه را حذف یا مسدود کند و به باور مقامات روسکام نادزور محدود شدن سرعت عملکرد این شبکه در روسیه در این تصمیم توییتر بی‌تأثیر نبوده است. 

در گزارش روسکام نادزور در این خصوص آمده است:

پس از اقدامات انجام‌شده در تاریخ 10 مارس برای محدود کردن سرعت عملکرد این سرویس، مدیریت شبکه اجتماعی آمادگی خود را برای حذف یا مسدود کردن محتوای غیرقانونی شناسایی‌شده توسط روسکام نادزور (پورنوگرافی کودکان، تبلیغ مواد مخدر و خودکشی و افراطی‌گری) اعلام کرده است. 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.