about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رئیس‌جمهور اسبق آمریکا، ضمن اتهام زنی به روسیه مبنی بر دخالت در انتخابات آمریکا خواهان مقابله با تهدیدات اینترنتی شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جورج دبلیو بوش (George W. Bush)، رئیس‌جمهور پیشین ایالات‌متحده، در صحبت‌هایی ضمن اتهام زنی به روسیه، مبنی بر دخالت در انتخابات 2016 آمریکا، خواستار مواجهه منطقی و مقابله با "دوران جدیدی از تهدیدات اینترنتی" شد.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا که در موسسه جورج بوش در شهر نیویورک صحبت می‌کرد، در زمینه دخالت‌های خارجی در سامانه‌های محرمانه و زیرساختی آمریکا گفت: «ایالات‌متحده، باید با دفاعی مستحکم و تلاشی گسترده، سیستماتیک و محرمانه در برابر حملات خارجی نسبت به دموکراسی، با تهدیدات سایبری عصر جدید مقابله نماید. این امر، با طیف وسیعی از رسانه‌های اجتماعی صورت می‌پذیرد. درنهایت باید گفت که این دست از حملات، موفق نخواهد شد، اما درهرحال، حملات سایبری و نفوذها با منشأ خارجی، یا حملاتی باهدف گسترش اطلاعات غلط یا دست‌کاری‌های مالی، نباید تحمل شود و باید با آن‌ها، مقابله صورت بپذیرد.»

نظرات اخیر جرج بوش در زمینه حملات سایبری با منشأ خارجی، صحبت‌های تازه‌ای نیست و در چند ماه اخیر، از زبان اغلب مقامات آمریکایی شنیده شده است. به نظر می‌رسد مقامات آمریکایی، در عین انتقادات وارده به آن‌ها مبنی بر نداشتن برنامه مدون در زمینه سایبری، سیاست مدونی برای مقابله با تهدیدات خارجی اتخاذ کرده و قصد دارند اقدامات شدیدی در برابر مهاجمان سایبری انجام دهند. این اقدامات، حتی ممکن است اقدامات متعارف نظامی را نیز شامل بشود.
 

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.