about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان مؤسسه تحقیقات ملی اقتصاد جهانی و روابط بین‌الملل روسیه در مورد مهم‌ترین تهدیدات سایبری اظهارنظر کردند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پژوهشگران حوزه مسائل امنیت اطلاعات بین‌الملل مؤسسه تحقیقات ملی اقتصاد جهانی و روابط بین‌الملل ای. ام. پریماکووا آکادمی علوم روسیه ناتالیا روماشکینا و دمیتری استفانوویچ معتقدند مهم‌ترین تهدیدات سایبری امنیت و ثبات بین‌الملل استفاده از تسلیحات فناوری اطلاعات و ارتباطات در راستای اهداف نظامی - سیاسی و انجام اقدامات خصمانه و متجاوزانه است. 

به باور این کارشناسان، نفوذ سایبری مخرب به تأسیسات زیرساخت‌های مهم دولتی، مداخله در امور داخلی یک کشور مستقل، کاهش ثبات اجتماعی، نفاق و اختلاف‌افکنی میان قومی و بین‌المللی از طریق فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات نیز ازجمله این تهدیدات به شمار می‌روند. در حال حاضر قوانین و مقررات بین‌المللی در این زمینه وجود ندارد. وضعیت تأمین سطح لازم و کافی ثبات استراتژیک نیز امروزه بحرانی ارزیابی می‌شود.

روماشکینا و استفانوویچ بر این عقیده هستند با توجه به عوامل بی‌ثبات کننده موجود، فقدان مذاکرات در حوزه محدودیت و کاهش تسلیحات هسته‌ای و همچنین توسعه پرشتاب فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات مخرب، مکانیسم‌های فعلی مدیریت و کنترل بین‌المللی در این زمینه کافی نیستند. بنابراین، ایجاد سازوکارهای بین‌المللی جدید که روی ایجاد یک نظام حقوقی بین‌الملل برای کنترل فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات مخرب متمرکزشده باشد، یکی از مهم‌ترین مسائل است.

منبع:

تازه ترین ها
کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.