about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گمرک ایالات‌متحده موارد زیادی از محتویات تلفن همراه و لپ‌تاپ مسافران را عمداً ذخیره می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از واشنگتن‌پست؛ اداره گمرک ایالات‌متحده داده‌های الکترونیکی موجود در تلفن همراه، لپ‌تاپ و تبلت های ضبط‌شده از مسافران بین‌المللی ازجمله سوابق پزشکی، عکس‌ها و قرار ملاقات آن‌ها را حفظ می‌کند و این داده‌ها تا 15 سال نگهداری می‌شوند و می‌توانند توسط هزاران کارمند اداره گمرک و حفاظت از مرزهای آمریکا مشاهده شوند.

به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین سازمان‌های مجری قانون در امریکا که حدود 60 هزار نفر نیروی کار دارد، این اداره نیازی به داشتن حکمی برای جستجوی تلفن، تبلت یا لپ‌تاپ ندارد که البته مخالفان می‌گویند این موضوع نقض قانون اساسی حریم خصوصی است.

برخی از مخالفان این عمل، مانند سناتور ران وایدن، معتقدند که این اقدام، نقض حریم خصوصی است.

سناتور ران وایدن در نامه‌ای به اداره گمرک آمریکا نوشت:

شهروندان بی‌گناه و بی‌خبر آمریکایی را نباید فریب داد تا قفل گوشی و لپ‌تاپ خود را باز کنند.

عمده‌ی مسافران بین‌المللی می‌دانند که اداره گمرک ایالات‌متحده می‌تواند وسایل الکترونیکی و وسایل مورداستفاده‌ی آن‌ها را زیر و رو کند؛ اما وایدن دموکرات از ایالت اورگان، اخیراً به موضوع ذخیره اطلاعاتی همچون مخاطبین، پیام‌ها، تقویم‌ها، عکس‌ها، پست‌های رسانه‌های اجتماعی و سوابق پزشکی و مالی از وسایل الکترونیکی توقیف‌شده در یک پایگاه داده که بیش از 2500 نفر در داخل اداره به آن دسترسی دارند، پرداخته است.

اطلاعات موجود در این پایگاه داده را می‌توان در اختیار سایر سازمان‌های مجری قانون مانند اف بی آی یا ادارات پلیس محلی نیز قرار داد. بر اساس سیاست مرجع جستجوی اداره گمرک آمریکا در سال 2008، کپی اسناد یا دستگاه‌ها یا بخش‌هایی از آن‌ها که در ارتباط با این بخش حفظ و نگهداری می‌شوند، می‌توانند توسط اداره گمرک با سازمان‌های مجری قانون فدرال، ایالتی، محلی و خارجی فقط در حدی که مطابق با قانون و سیاست قابل‌اجرا باشد، به اشتراک گذاشته شود.

واشنگتن‌پست با استناد به صحبت‌های یک وکیل به نام سایرا حسین (Saira Hussain) که از وکلای حقوق و حریم خصوصی کارکنان در بنیاد غیرانتفاعی فرانتیر الکترونیک (Electronic Frontier) بوده است، گزارش داد که این پایگاه داده دارای تدابیر حفاظتی معدود و کمی برای جلوگیری از سوءاستفاده از اطلاعات است.

پیش‌ازاین نیز هکرها در یک حمله سایبری به داده‌های آنلاین اداره گمرک آمریکا دسترسی پیدا کرده‌ بودند و داده‌های مربوط به عکس‌ها و پلاک‌ خودرو مسافران را هک کرده بودند.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.