about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گفته یک مقام دولتی در هند شرکت های تولید کننده موبایل باید تا مارس ۲۰۲۵ میلادی یو اس بی سی را به عنوان پورت شارژ استاندارد در دستگاه هایشان به کار گیرند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از بیزینس استاندارد، اداره استانداردهای دولتی هند (BIS) معیارهای کیفی را برای درگاه شارژی تعیین کرده که بخش امور مصرف کنندگان از سازندگان دستگاه ها می خواهد آنها را در محصولات خود قرار دهند.

روهیت کوما سینگ وزیر امور مصرف کننده هند در این باره گفت: BIS استاندارد شارژرهای تایپ سی را اعلام کرده و دولت نیز ۲ نوع درگاه شارژ برای دستگاه های موبایل و گجت های الکترونیکی پوشیدنی تعیین کرده است.

دولت هند با در نظر گرفتن محدودیت های زنجیره ذخایر جهانی و دسترسی به محصولات، ‌۲۰۲۵ را به عنوان مهلتی برای مشاوره با دست اندرکاران این صنعت درباره استانداردها تعیین کرده است.

سینگ در این باره گفت: اجماع گسترده‌ای میان صنعت و دولت وجود دارد که استفاده از پورت‌های شارژ یو اس بی سی را می‌توان شش ماه پس از ارائه استانداردهای اتحادیه اروپا برای درگاه‌های شارژ یو اس بی در سال ۲۰۲۴ الزامی کرد زیرا تولیدکنندگان الکترونیک یک زنجیره تامین یکپارچه جهانی دارند.

پیش از این اداره مرکزی حمایت از مصرف کننده یک گروه شامل نمایندگان صنعت، موسسات آموزشی و کارشناسان دیگر تشکیل داده بود تا قابلیت اجرایی قانون استفاده از درگاه شارژ یکسان را بررسی کنند.

منبع:

تازه ترین ها
نفوذ
1405/06/31 - 11:27- هوش مصنوعي

نفوذ جمینای به سامانه‌های سه شرکت

گوگل تأیید کرده است که مدل هوش مصنوعی جمینای در جریان یک آزمون امنیت سایبری در ماه مه، بدون مجوز به سامانه‌های رایانه‌ای متعلق به سه شرکت واقعی دسترسی پیدا کرده است.

رشد
1405/06/31 - 11:04- هوش مصنوعي

رشد امنیت هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی با داشتن نزدیک به ۱۰۰ شرکت، پس از ایالات متحده در صدر صنعت امنیت هوش مصنوعی قرار دارد.

درخواست
1405/06/31 - 10:50- آمریکا

درخواست اوپن‌اِی‌آی از ایالات متحده برای تدوین استانداردهای هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌اِی‌آی از ایالات متحده خواست تا در تلاش‌های جهانی برای تدوین استانداردهای فنی، پیش‌گام شود.