about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رژیم صهیونیستی، صادرات فناوری سایبری خود را به عربستان سعودی، امارات و مراکش منع کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ روزنامه مالی اسرائیلی کالکالیست (Calcalist) گزارش داد که رژیم صهیونیستی پس از نگرانی در مورد سوءاستفاده احتمالی از برنامه هک فروخته شده از سوی گروه اسرائیلی «NSO»، متخصص در توسعه نرم‌افزارهای جاسوسی، فهرست کشورهایی را که می‌توانند فناوری‌های سایبری خود را خریداری کنند، کاهش داده است.

مکزیک، مراکش، عربستان سعودی و امارات از جمله کشورهایی هستند که در حال حاضر از واردات فناوری‌های سایبری رژیم صهیونیستی منع خواهند شد. فهرست کشورهای واجد شرایط برای خرید این فناوری‌ها از 102 کشور به 37 کشور کاهش یافته است.

وزارت دفاع رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای به این گزارش واکنش نشان داد و مدعی شد که در صورت نقض شرایط استفاده مندرج در مجوزهای صادراتی، «گام‌های مناسبی» برمی‌دارد؛ اما درخصوص لغو هیچ‌یک از آنها صحبتی نکرد.

پرونده‌های قضایی، لیست سیاه مالی

پس از اینکه گروهی از سازمان‌های خبری بین‌المللی فاش کردند که از جاسوس‌افزار پگاسوس (Pegasus) گروه NSO برای هک کردن تلفن‌های خبرنگاران، مقامات دولتی و فعالان حقوق بشر در چندین کشور استفاده شده است، از ماه ژوئیه سال گذشته، اسرائیل برای محدود کردن صادرات نرم‌افزارهای جاسوسی تحت فشار بوده است.

اوایل ماه جاری، وزارت بازرگانی ایالات متحده شرکت NSO و کاندیرو (Candiru)، یک شرکت جاسوس‌افزار اسرائیلی دیگر، را به دلیل فروش نرم‌افزارهای جاسوسی به دولت‌هایی که از آن‌ها سوءاستفاده می‌کردند، در لیست سیاه تجاری قرار داد.

NSO همچنین با شکایت‌ها و انتقادهایی از سوی شرکت‌های فناوری بزرگ روبرو شده که آن را به قرار دادن مشتریان خود در معرض هک متهم می‌کنند. چندی پیش اَپل علیه این شرکت اسرائیلی به اتهام استفاده از نرم‌افزار جاسوسی پگاسوس برای حمله به کاربرانش شکایت کرد.

این غول فناوری همچنین گفت که می‌خواهد برای همیشه از استفاده NSO از هر نرم‌افزار، خدمات یا سخت‌افزار اَپل جلوگیری کند، اقدامی که می‌تواند محصول جاسوس‌افزار این شرکت را بی‌ارزش کند.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.