about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

منع استفاده از واتس‌اپ در سازمان ملل

به دنبال هک تلفن هوشمند مدیر آمازون توسط ولیعهد عربستان، سازمان ملل استفاده از واتس‌اپ را ممنوع کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ سخنگوی سازمان ملل اعلام کرده است، مقامات این سازمان از استفاده واتس‌اپ برای برقراری ارتباطات منع شده‌اند؛ زیرا این شبکه اجتماعی دارای مسائل امنیتی مختلف است. این تصمیم پس از انتشار گزارش هک شدن تلفن هوشمند جف بزوس، مؤسس آمازون، توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستانی به واسطه واسط اپ گرفته شد. متخصصان سازمان ملل همچنین توضیح دادند که اطلاعاتی در دست دارند که دست داشتن ولیعهد عربستان را در این رویداد اثبات می‌کند.

با توجه به گزارش منتشر شده از سوی «FTI»، سازمان ملل از آمریکا و مقامات چندین کشور دیگر خواست در زمینه هک یاد شده، تحقیقاتی انجام گیرد. در این حمله آیفون جف بزوس، توسط ارسال یک ویدئو آلوده از طریق واتس‌اپ مورد حمله قرار گرفته بود.

مقامات سازمان ملل در پاسخ به این سؤال که آیا آنتونیو گوتریش (Antonio Guterres)، دبیر کل سازمان ملل با ولیعهد عربستان یا دیگر رهبران جهان از طریق واتس‌اپ در ارتباط است یا خیر، پاسخی ارائه ندادند. با وجود این از همه مقامات ارشد این سازمان خواسته شده است از این پیام‌رسان اجتماعی استفاده نکنند.

البته سازمان ملل برای اولین بار در ژوئن 2019 به اعضای خود دستور داده بود استفاده از واتس‌اپ را متوقف کنند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.