about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شورای امنیت سایبری پرتغال (CSSC)طی قطعنامه ای، استفاده از تراشه های چینی در پرتغال را ممنوع کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،شورای امنیت سایبری پرتغال (CSSC) قطعنامه ای صادر کرده است که میتواند به طور رسمی اپراتورهای مخابراتی را از استفاده از تجهیزات چینی در شبکه های موبایل پرسرعت 5G و همچنین پلتفرم های 4G که فناوری جدید روی آنها قرار دارد، منع کند.
شورای امنیت سایبری پرتغال (CSSC)نهاد مشورتی نخست وزیر است و قطعنامه آن ، ضربه دیگری به تلاشهای غول فناوری چینی، هواوی برای ورود به بازار 5G در پرتغال و احتمالاً تمدید قراردادهای موجود است.

براساس قانونی که در ماه آگوست گذشته به تصویب رسید، دولت میتواند محدودیت و یا توقف استفاده از تجهیزات یا خدمات شرکتهای مخابراتی را تعیین کند و شرایط و مهلت هایی را برای اپراتورها ایجاد نماید.

اپراتورهای اصلی این کشور یعنی آلتیس، نوس (NOS) و ودافون پیش تر گفته اند که از تجهیزات هواوی در شبکه های اصلی5G  استفاده نخواهند کرد، نگرانی های اروپا و آمریکا مبنی بر اینکه دخالت چین در زیرساختهای حیاتی میتواند امنیت را به خطر بیندازد، وجود دارد. پکن و هواوی چنین ادعاهایی را رد میکنند.

شبکه های5G  کنونی پرتغال مستقل نیستند و هنوز تا حد زیادی مبتنی بر فناوری و تجهیزات4G هستند.

هواوی در بیانیه ای اعلام کرد که هیچ اطلاع قبلی از این موضوع نداشته و در این مورد با آنها مشورت نشده است و هنوز در حال جمع آوری اطلاعات در مورد ماهیت ارزیابی است و امیدوار است که به خدمات رسانی به مشتریان پرتغالی ادامه دهد.

اروپا به عنوان میدان نبردی در رقابت فناوری بین پکن و واشنگتن ظاهر شده است و رقبای اروپایی هواوی، اریکسون و نوکیا، در صورت تعطیلی این شرکت چینی، میتوانند به قطبهای تامین کننده در پرتغال تبدیل شوند.

 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.