about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ممنوعیت خرید و فروش ارز در فضای مجازی

پلیس فتای ناجا از ممنوعیت خرید و فروش ارز در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ حمید کیانی رئیس اداره تشخیص جرایم مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی هرگونه خرید و فروش ارز در فضای مجازی حتی صرافی‌های مجاز ممنوع است، اظهار کرد:

لذا هرگونه خرید و فروش ارز در این ایام در فضای مجازی و یا بستر شبکه‌های اجتماعی صورت بگیرد امری غیر قانونی بوده و به احتمال بسیار زیاد از سوی مجرمان سایبری صورت می‌گیرد.

وی افزود:

شهروندانی که قصد مسافرت به خارج از کشور را دارند، حتما برای تهیه ارز به صرافی‌هایی که مورد تأیید بانک مرکزی هستند، مراجعه و از خرید و فروش ارز در فضای مجازی خودداری کنند.

رئیس اداره تشخیص جرایم مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا، احتمال گرفتار شدن در دام فیشینگ را یکی از موارد مجرمانه در معاملات ارزی در بستر فضای مجازی دانست و گفت: در پی ترفند فروش ارز در بستر فضای مجازی، مجرمان سایبری با شگرد فیشینگ اطلاعات بانکی شما را سرقت کرده و اقدام به برداشت غیرمجاز خواهند کرد.

کیانی بیان داشت:

احتمال فروش دلار تقلبی نیز دور از انتظار نیست و در پی این امر نه تنها سرمایه شما به سرقت رفته، بلکه به همراه داشتن این دلار‌های تقلبی خصوصا در کشور‌های دیگر می‌تواند برای شما دردسر آفرین باشد.

این مقام انتظامی همچنین در خصوص خرید کارت‌های اعتباری مثل مستر کارت برای مسافرت‌های خارجی نوروزی هشدار داد و خاطرنشان کرد:

احتمال فیشینگ بودن درگاه‌های بانکی فروش اینگونه کارت‌ها وجود دارد.

رئیس اداره تشخیص جرایم مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا یادآور شد:

به نام بودن اینگونه کارت‌ها برای فرد یک ضرورت است و در صورتی که کارت اعتباری شما به نام شما نباشد، می‌تواند در خارج از کشور برای شما مشکلاتی فراهم کند، مثلا سرقتی بودن کارت مطرح می‌شود که مجازات آن مطابق قوانین هر کشور فرق دارد.

وی فروش کارت‌های اعتباری جعلی در این خصوص در بستر فضای مجازی را با توجه به مسافرت‌های نوروزی بعید ندانست و ادامه داد:

حتما برای تهیه ارز یا کارت‌های اعتباری به صرافی‌های مجاز مراجعه کنید و مراحل قانونی را درآن مد نظر داشته باشید تا در طول مسافرت خود در خارج از کشور با مشکل مواجه نشوید.

براساس گزارش سایت پلیس، کیانی در پایان گفت:

هموطنان می‌توانند آخرین آموزش‌های لازم و هشدار‌های سایبری را از طریق سایت پلیس فتا دریافت کنند، ضمن آن‌که در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به بخش گزارش مردمی اعلام کنند.

 

 

Paragraphs
تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.