about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ملحق شدن سیمنتک به وزارت دفاع آمریکا

شرکت سیمنتک به منظور تقویت امنیت سایبری و کاهش تهدیدات به برنامه پایگاه صنعتی دفاع آمریکا ملحق شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیتی سیمنتک به تازگی  اعلام کرد به عضویت برنامه امنیت سایبری پایگاه صنعتی دفاع (DIB CS) وزارت دفاع آمریکا در آمد. این برنامه یک اشتراک‌گذاری اطلاعات تهدیدات سایبری به صورت داوطلبانه است. این برنامه توسط پنتاگون ایجاد شده و هدف آن تقویت توانایی‌های شرکت‌ها در برابر حملات سایبری است.

برنامه‌ی یاد شده از یک بستر به اشتراک‌گذاری بهره می‌برد که به اعضا اجازه می‌دهد اطلاعات تهدیدات و شیوه‌ی مقابله با آن‌ها را با یکدیگر تبادل کنند.
کریس تاونسند (Chris Townsend)، یکی از مقامات سیمنتک گفت:

طرح بالا نمونه‌ای کامل از همکاری مؤثر میان دولت و صنعت است. سیمنتک افتخار می‌کند برای دستیابی به محیط سایبری قوی‌تر با پنتاگون و شرکای آن ، همکاری دارد.

شبکه اطلاعات جهانی سیمنتک یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های اطلاعات تهدید جهان به حساب می‌آید. این بستر از 175 میلین نقطه پایانی محافظت می‌کند و دارای 123 میلیون حسگر حمله در سطح جهان است.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.