about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

مقررات جدید اداره امنیتی اسرائیل

به گفته رگولاتور امنیتی اسرائیلی، حملات سایبری توانایی شرکت‌ها برای رسیدن به نقاط عطف را تهدید می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان امنیت رژیم صهیونیستی نیازمند شرکت‌هایی برای دربرگیری حملات و تهدیدات بالقوه سایبری است که شاید بر عملکرد آنها در پرونده‌های مربوط به بورس اوراق بهادار، سهامداران و هیئت مدیران تأثیر داشته باشند. این اداره در یادداشت قانونی منتشر شده اعلام کرد که حملات سایبری، توانایی شرکت‌ها برای رسیدن به نقاط عطف را تهدید کرده و منجر به خسارات درآمدی، آسیب به دارایی فیزیکی و اطلاعاتی و خسارات و هزینه‌های قانونی می‌شوند.

براساس مقررات جدید حفاظت از حریم خصوصی اسرائیل در ماه می امسال، تمام شرکت‌ها و سازمان‌های غیرانتفاعی موظف به فعالیت در اسرائیل و اجرا یا پردازش پایگاه داده‌ای شامل اطلاعات شخصی برای گزارش نقض امنیتی مهم در یک نهاد دولتی اسرائیلی هستند که می‌تواند تقاضای اطلاع کاربران و مشتریان از نقص و خطرات احتمالی آن را کند.

تازه ترین ها
یک
1405/07/21 - 18:29- آسیا

یک گروه هندو خواستار عدم فعالیت استارلینک در هند شد

یک گروه بانفوذ هندو در بحبوحه اختلاف میان ماسک و آمبانی، از هند خواست تا مانع فعالیت استارلینک شود.

رونمایی
1405/07/21 - 16:17- هوش مصنوعي

رونمایی اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه جدید سیری

اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه به‌روزرسانی شده هوش مصنوعی سیری رونمایی می‌کند.

تشکیل
1405/07/21 - 15:34- هوش مصنوعي

تشکیل نهاد بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته

دانشمندان خواستار تشکیل نهادی بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.