about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

قائم‌مقام وزیر امور خارجه آمریکا چهارشنبه شب به‌وقت محلی اعلام کرد که برای دسترسی آسان‌تر شهروندان ایرانی به اینترنت با شرکت‌های بزرگ فناوری در آمریکا صحبت کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  وندی شرمن، قائم مقام وزیر امور خارجه آمریکا روز گذشته اعلام کرد که در راستای ارائه خدمات و ابزارهای ارتباطی بیشتر به مردم ایران، با شرکت‌های بزرگ حوزه فناوری در آمریکا گفت‌وگو کرده و قرار است از یک مجوز عمومی موسوم به دی – دو برای این کار استفاده شود.
وی که پیش‌ازاین در دولت اوباما به‌عنوان مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای ایالات متحده فعالیت کرده است، پس از ناآرامی‌های ایران از آن حمایت کرد و مدعی شد که سرکوبت خشونت‌آمیز معترضان که به‌صورت مسالمت‌آمیز به خیابان‌ها آمده‌اند، توهین به حقوق بشر تلقی می‌شود.

رابرت مالی، نماینده ویژه ایالات متحده در امور ایران نیز ضمن تأیید صحبت‌های وندی شرمن اعلام کرد که:

ما متعهد هستیم که ابزارهای ارتباطی حیاتی را در دسترس مردم ایران قرار دهیم، زیرا آنها به طور مسالمت‌آمیز به خشونت علیه زنان و انکار آزادی‌های اساسی خود اعتراض می‌کنند.

مقامات آمریکایی نگران عدم دسترسی مردم ایران به اینترنت هستند
کاخ سفید آمریکا نیز پس از دخالت در امور داخلی ایران و اعلام حمایت از ناآرامی‌های به وجود آمده در کشور، ادعا کرد که واشنگتن همیشه در کنار مردم ایران برای دستیابی به حقوق اولیه خواهد ایستاد.

در همین راستا جو بایدن رئیس‌جمهور فعلی ایالات متحده تأکید کرد که مقامات آمریکا نه‌تنها دسترسی ایرانیان به اینترنت را آسان‌تر خواهد کرد، بلکه دسترسی بیشتر به پلتفرم‌ها و سرویس‌های امن خارجی را برای مردم تسهیل می‌کند.

این در حالی است که هم‌زمان با گفتگو‌های بین دو کشور بر سر رفع تحریم‌ها، ایالات متحده همچنان مسیر خود را ادامه داده و روزبه‌روز در حال افزایش تعداد آن‌ها است.
به‌عنوان‌مثال، دفتر کنترل دارایی خارجی وزارت خزانه‌داری ایالات متحده (OFAC) روز ۱۴ مهر، نام هفت مقام ارشد ایران را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرد و مدعی شد که این افراد در سرکوب اعتراض‌ها و قطع دسترسی ایرانیان به اینترنت نقش اساسی داشته‌اند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.