about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

مقابله کروم با مزاحمت های وب ‌سایت‌ها

گوگل نبرد خود با وب‌سایت‌های ارسال کننده پیام‌های مزاحم برای کاربران را شدت بخشیده و تلاش دارد جلوی این نوع سوءاستفاده ها را بگیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از انگجت، گوگل در حال آزمودن قابلیتی بر روی مرورگر کروم است که تعیین زمانی برای منقضی شدن نمایش پیام‌های اطلاع‌رسانی و هشدار وب‌سایت‌ها را ممکن کرده و اشتراک برای دریافت این پیام‌ها را نیز در همان زمان به پایان می‌رساند. با فعال کردن قابلیت مذکور بعد از عرضه آن از طریق مرورگر کروم کاربران در زمان مراجعه به وب‌سایت‌ها از دست پیام‌های هشداردهنده مزاحم راحت می‌شوند. همچنین سایت‌ها نمی‌توانند از این طریق تبلیغات و پیام‌های بازرگانی متعدد و آزاردهنده را نمایش دهند.
این قابلیت به‌طور پیش‌فرض بر روی ۹۰ روز تنظیم‌شده و کاربران در صورت تمایل می‌توانند آن را تغییر دهند. قرار است گوگل این خدمات را از نسخه ۸۶ کروم به بعد ارائه دهد.
به نظر می‌رسد با فعال شدن این خدمات سایت‌های مختلف از ایجاد مزاحمت برای کاربران در قالب نمایش پیام‌های اطلاع‌رسانی، تبلیغات ناخواسته و غیره دست‌بردارند. اقداماتی که از سوی بسیاری از کاربران ارسال هرزنامه تلقی می‌شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.