about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

مقابله پلیس آمریکا با شبکه بوت مخرب دورک

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ مقابله با این شبکه بوت حاصل همکاری وزارت امنیت داخلی آمریکا با پلیس فدرال این کشور و همین‌طور مایکروسافت بوده است.
نقشه‌ای که از محل فعالیت‌های شبکه بوت دورک منتشر شده نشان می‌دهد این شبکه در بسیاری از نقاط جهان و به خصوص در اروپا، شرق آمریکا، آمریکای جنوبی و شرق آسیا فعال بوده است. این فعالیت در برخی کشورهای خاورمیانه و ایران هم قابل مشاهده است.
هنوز اطلاعات فنی خاصی در مورد نحوه مقابله با این شبکه بوت ارائه نشده ولی بر طبق گزارش منتشر شده این شبکه هر ماه بیش از صدهزار رایانه را در نقاط مختلف دنیا آلوده کرده است. دورک بوت رایانه‌هایی را در 190 کشور جهان آلوده نموده است.
انتشار بدافزارهای خطرناک و انجام حملات DDoS ، سرقت اطلاعات کاربران و به خصوص کلمات عبور آنان در وب‌گاه‌های «AOL, eBay، Facebook، Gmail، Godaddy، OfficeBanking، Mediafire، Netflix، PayPal، Steam، Twitter، Yahooو  YouTube» و برخی وب‌گاه‌های هرزه نگاری از جمله اقدامات این شبکه بوت نت بوده است.
بدافزار این شبکه به گونه ای طراحی شده که می تواند اطلاعات لاگین وارد شده در مرورگرهای Internet Explorer  و  Firefox را سرقت کند.
بسیاری از برنامه‌ها و سایت‌های ضد بدافزار هم توسط دورک بوت بلوکه می‌شدند که از جمله آن‌ها می‌توان به «Avast, Bitdefender, F-Secure، Kaspersky، Malwarebytes، McAfee، Norton, Sophos، Trend Microو VirusTotal » اشاره کرد.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.