about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

مایکروسافت فرصت یافته تا در دفاع از خرید یکی از شرکت‌های بزرگ سازنده بازی‌های ویدئویی و رد اتهام انحصارطلبی تجاری در مقابل مقامات اتحادیه اروپا از خود دفاع کند.

به گزارش  کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از یاهونیوز، مایکروسافت "آخرین تلاش" را برای دفاع از خرید خود در جلسه استماع غیرعلنی که امروز در بروکسل برگزار می‌شود، انجام خواهد داد. این شرکت با بیانیه اعتراضی کمیسیون اروپا که در مورد ضد رقابتی بودن خرید اکتیویژن هشدار داده، مقابله خواهد کرد.

انتظار می‌رود مدیران ارشد مایکروسافت، اکتیویژن بلیزارد و سونی و همچنین نمایندگانی از گوگل، انویدیا، الکترونیک آرتز و والو در جلسه استماع غیرعلنی شرکت کنند.

سال گذشته، مایکروسافت قراردادی به ارزش ۶۸.۷ میلیارد دلار را برای خرید سازنده بازی‌هایی مانند Call of Duty، World of Warcraft، Overwatch و بازی موبایل Candy Crush منعقد کرد تا بتواند بهتر با ناشران بزرگی مانند تنسنت و سونی رقابت کند.

با این حال، نهایی شدن خرید اکتیویژن توجه مقامات ضد انحصار را در سراسر جهان به خود جلب کرد، زیرا این یک معامله ساده نبود و انحصار مایکروسافت بر صنعت بازی‌های ویدئویی را تحکیم می‌کرد تا بازی‌های انحصاری بیشتری را به کنسول Xbox خود اختصاص دهد.

در حالی که کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده برای جلوگیری از تکمیل این خرید شکایت کرده و بریتانیا نیز از آن ابراز نگرانی کرده، به نظر می‌رسد رگولاتورهای اتحادیه اروپا در بررسی دقیق این معامله پیشتاز بوده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1405/05/10 - 16:36- هوش مصنوعي

تشکیل نهادهای جدید برای مدیریت هوش مصنوعی در مالزی

مالزی نهادهای جدیدی برای مدیریت هوش مصنوعی ایجاد خواهد کرد.

حملات
1405/05/10 - 16:01- آمریکا

حملات فیشینگ علیه دارندگان ارزهای دیجیتال در آمریکا

سازمان درآمد داخلی ایالات متحده در مورد حملات فیشینگ علیه دارندگان ارزهای دیجیتال هشدار داد.

گسترش
1405/05/10 - 12:57- هوش مصنوعي

گسترش مرکز هوش مصنوعی در شهرداری‌های آلمان

آلمان پس از موفقیت در طرح آزمایشی شهرداری، مرکز هوش مصنوعی خود را گسترش می‌دهد.