about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

 پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت که با توجه به شرایط اقتصادی کشور، ضرورت افزایش توان نظام بانکی به‌جهت فعالیت‌ها درون کشور و هم مواجهه با تحریم‌ها اجتناب‌ناپذیر است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اذعان داشت:

امروز نشست مشترکی به‌منظور تعامل نظام بانکی برای افزایش توانمندی‌های آن‌ها در بخش‌های مختلف برگزار می‌شود.

وی در این باره ادامه داد:یکی از موضوعات داخلی نظام بانکی بحث ناترازی‌های موجود است که نیازمند هماهنگی مجلس و دولت در این بخش می‌باشد.

پورابراهیمی اضافه کرد:همچنین در نشست امروز راهکارهای ضدتحریمی بحث می‌شود. در مجلس کمیته ضدتحریم تشکیل شده و مرکز پژوهش‌ها نیز کار خود را در این زمینه آغاز کرده است.

وی گفت:

در جلسه امروز برنامه پیشنهادی بانک‌ها و بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی مطرح می‌شود. آنچه قابل بیان است به مردم اعلام می‌کنیم و بخشی از اقدامات هم محرمانه است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به کشورهایی که با ما همراهی بانکی دارند، ابراز کرد:

پیشنهاد ما این است که سوئیفت منطقه‌ای را طراحی کنیم و بانک‌ها هم در جلسه امروز آخرین اقدامات خود را در زمینه سوئیفت بیان می‌کنند.

پورابراهیمی­ با بیان اینکه اقدامات خوبی در طول ماه‌های اخیر در زمینه پیمان‌های پولی دوجانبه انجام شده است، افزود:

استفاده از ارز دیجیتال را هم مبنا قرار دادیم و بانک مرکزی در جلسه امروز اقدامات خود را در این باره شرح خواهد داد.

وی اضافه کرد:

بسته جامعی هم در افزایش توانمندی داخل نظام بانکی در کشور خواهیم داشت و هم بسته جامعی برای مقابله با تحریم‌ها.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد