about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

مقابله با کارشکنی اپراتور ها در ترابردپذیری

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمود واعظی وزیر ارتباطات در مراسم افتتاح پروژه‌های اپراتور دوم تلفن همراه بیان داشت: رعایت سقف تعرفه مصوب کمیسیون تنظیم مقررات در خصوص تعرفه بسته‌های اینترنتی حائز اهمیت است اما اگر اپراتوری از سقف تعرفه مصوب خارج شود با آن برخورد می‌کنیم و زیر سقف تعرفه مصوب اپراتورها در تعیین تعرفه بسته‌ها مختارند و بازار رقابتی تعیین‌کننده تعرفه است.

او در ادامه گفت: مشترکان تلفن همراه با امکان ترابردپذیری مختارند بر اساس سه فاکتور کیفیت ، سرعت و تعرفه اپراتور خود را انتخاب کنند و اجباری به ادامه سرویس از یک اپراتور به دلیل شماره موبایل وجود ندارد.

واعظی در ادامه در خصوص رویکرد اپراتورها درباره طرح ترابرد پذیری گفت: در ترابردپذیری رویکرد اپراتورها یکسان نیست برخی اپراتورها امکان تغییر را بر عهده مردم می‌گذارند و برخی دیگر ممکن است با این موضوع موافق نباشد. هفته گذشته کمیته ویژه‌ای را در رگلاتوری برای این موضوع تشکیل داده‌ایم و از هر اپراتور افرادی در این کمیته عضو شده‌اند تا موانع را به‌صورت میدانی بررسی کنند اگر در این طرح با کارشکنی مواجه شویم حتما اقدامات لازم را انجام خواهیم داد و ابزار مقابله با کارشکنی را در اختیارداریم.

او افزود: تعیین سقف تعرفه برای ارائه خدمات از سوی اپراتورها در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوب می‌شود و اپراتورها باید در ارائه بسته‌های اینترنتی پایین‌تر از سقف تعرفه‌ها عمل کنند.

واعظی در خصوص اجرای طرح رجیستری گوشی‌های موبایل که بنا به اظهارات اعضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تا پایان سال در مرحله پایلوت می‌ماند، بیان داشت: اجرای رجیستری کار بزرگی است و زمان اعلام نتایج آن زمان‌بر است لذا اعلام تصمیم نهایی را به بعد موکول می‌کنیم.

او در جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور گفت: بعد از برجام برخی مذاکرات آغاز شد و هم با اپراتورهای اصلی، مجازی و هم FCP‌ها در حال مذاکره هستند.

وزیر ارتباطات در خصوص اینکه چرا موانع ترابردپذیری مانند پیام اعلام ترابرد رفع نمی‌شود، بیان داشت: کمیته ویژه‌ای برای این کار در نظر گرفته‌شده است و از اپراتورها خواسته‌ایم که با حضور در میدان به سمت رفع مشکل بروند.

او در ادامه از افتتاح فاز دوم شبکه ملی اطلاعات در دهه فجر خبر داد و گفت:  به‌شدت به دنبال توسعه دولت همراه هستیم.

واعظی افزود:هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که امروز این میزان دیتا در کشور مورداستفاده قرار گیرد و برای این استفاده گسترده باید به فکر توسعه زیرساخت‌ها باشیم. البته در راستای تحقق این کار با مخالفت‌هایی مواجه شدم از مجلس کارت زرد گرفتم اما فکر می‌کنم توسعه زیرساخت‌های استفاده از دیتا جزو اهداف سیاست‌های نظام و رهبری است و به همین خاطر بر لزوم توسعه در این حوزه اصرار دارم.

وزیر ارتباطات ضمن تشکر از شریک خارجی ایرانسل بیان داشت: MTN توانست خود را در ایران بومی کند.

او در ادامه گفت: 14 سال پیش عنوان شبکه ملی اطلاعات پیش کشیده شد اما به سرانجام نرسید سرانجام در دولت یازدهم این امر تحقق پیدا کرد و امیدواریم که در دهه فجر امسال شاهد افتتاح فاز دوم شبکه ملی اطلاعات باشیم.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.