about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

مقابله با قلدری سایبری در توییتر

محققان عربستانی نوعی هوش مصنوعی را برای مقابله با قلدری و آزارهای سایبری در بستر توییتر توسعه داده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گروهی از پژوهشگران دانشگاه ملک سعود عربستان، به تازگی الگوریتم یادگیری عمیقی به نام «OCDD1» توسعه داده و ادعا می‌کنند به کمک آن می‌توان قلدری‌های سایبری صورت گرفته روی توییتر را تشخیص داد. برخلاف رویکردهای فعلی که ویژگی‌های مختلفی را از داخل توییت‌ها استخراج کرده و طبقه‌بندی می‌کند، الگوریتم «OCDD »، برداری از مجموعه کلمات را به وجود می‌آورد.

در طول سال‌های گذشته، مبحث قلدری سایبری به سرعت در حال گسترش پیدا کردن است. مهاجم برای این کار به کانال‌های ارتباطی آنلاین نیاز دارد تا بتواند پیام‌ها یا محتوای تهدیدآمیز و رعب‌انگیز را به هدف خود ارسال کند. این مسئله در بعضی از موارد تأثیرات روانی شدید داشته، حتی زندگی مخاطب را نیز به خطر می‌اندازد.

در حال حاضر پژوهشگران سراسر جهان در تلاش هستند تا راه‌های مختلفی را برای شناسایی و مقابله با آزارهای سایبری توسعه بدهند. بسیاری از الگوریتم‌های امروزی از طریق تجزیه‌وتحلیل محتوای متن و ویژگی‌های کاربر این کار را انجام می‌دهند؛ اما این الگوریتم‌ها با چندین محدودیت مختلف همراه هستند که به طور خاص عملکرد و تأثیرگذاری آن را کاهش می‌دهد.

برای مثال تعدادی از الگوریتم‌ها تلاش می‌کنند از طریق معرفی ویژگی‌های جدید، روند تشخیص را بهبود بدهند. با وجود این افزایش تعداد پارامترها، استخراج و گزینش داده‌ها را پیچیده‌تر می‌کند. به علاوه این رویکردها بعضی از داده‌های کاربران مانند سن و تاریخ تولد را که به سادگی قابل جعل هستند در نظر نمی‌گیرند. منیره الاجلان و مراد یخلف، 2 محقق دانشگاه ملک سعود، به منظور از بین بردن این محدودیت‌ها، الگوریتم OCDD را توسعه دادند.

محققان در متن گزارش خود آورده‌اند:

برخلاف پروژه‌های قبلی انجام شده در زمین مذکور، OCDD ویژگی‌ها را از توییت‌ها استخراج و دسته‌بندی نمی‌کند؛ بلکه محتوا را به عنوان مجموعه‌ای از بردار کلمات در نظر می‌گیرد. در این حالت معانی لغات حفظ شده و مراحل استخراج و طبقه‌بندی حذف می‌شوند.

محققان برای آموزش الگوریتم خود از داده‌های نشانه‌گذاری و تولید کلمات جایگذاری شده برای الگوریتم یادگیری ماشینی بدون نظارت «GloVe» بهره گرفتند. سپس این کلمات به منظور تشخیص قلدری سایبری، به یک شبکه عصبی کانولوشنال (CNN) ارسال می‌گردند.

نتایج آزمایش الگوریتم OCDD رضایت‌بخش بوده است. با وجود این همچنان نمی‌توان آن را به طور کامل در تشخیص قلدری سایبری به کار گرفت. پژوهشگران در تلاش هستند الگوریتم خود را برای تجزیه‌وتحلیل زبان عربی بهینه کنند.


  1. optimized Twitter cyberbullying detection
تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.