about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

مقابله با روبات‌های قاتل در سال 2017

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ هوش مصنوعی روزبه‌روز پیشرفت کرده و کشورهای بسیاری سعی دارند با استفاده از آن انواع بسیاری از سلاح‌های خودمختار را تولید بکنند. از طرفی بسیاری از فعالان این حوزه مانند ایلان ماسک (Elon Musk)، استیون هاوکینگ (Stephen Hawking) و بیل گیتس با توسعه‌ی بی‌مهابای هوش مصنوعی و روبات‌های قاتل مخالفت کرده و معتقدند این فناوری نژاد بشر را با خطر انقراض مواجه می‌کند.

منظور از روبات‌های قاتل، سامانه‌های خودمختاری هستند که بدون دخالت اپراتور انسانی اهداف را شناسایی کرده و آن‌ها را مورد اصابت قرار می‌دهند. به ‌عنوان مثالی از سلاح‌های مذکور می‌توان به پهپادهایی اشاره کرد که افرادی با مشخصات خاص را تعقیب و آن‌ها به قتل می‌رسانند.

در نامه‌ی سرگشاده‌ای که سال گذشته توسط پژوهشگران برای سازمان ملل متحد ارسال شد، متخصصان هوش مصنوعی از روبات‌های قاتل به‌عنوان سومین تحول در جنگ بعد از اختراع باروت و تجهیزات هسته‌ای یاد کرده و هشدار دادند: «اگر ارتش کشورهای مختلف بخواهند به توسعه‌ی سلاح‌های هوشمند اقدام کنند، رقابتی تسلیحاتی اجتناب‌ناپذیری، در این زمینه و در سراسر دنیا به وجود خواهد آمد.»

دانشمندان با بیان این که فناوری یاد شده به جای چند دهه تنها در مدت چند سال فراگیر می‌شوند، در نامه‌ی مذکور اعلام کردند: «توسعه‌ی سلاح‌های هوشمند به نفع بشریت نیست»

به تازگی گزارشی منتشر شده است که نشان می‌دهد سازمان ملل متحد تصمیم گرفته است به خواسته دانشمندان پاسخ داده و کشورهای عضو آن موافقت کرده‌اند در سال 2017 ایجاد قوانینی در مورد سلاح‌های خودمختار را در اولویت قرار بدهد.

هفته‌ی گذشته 123 کشور عضو کنوانسیون ژنو رأی به تشکیل یک گروه از متخصصان بین‌المللی برای مقابله با مسئله‌ی روبات‌های قاتل و ممنوعیت توسعه‌ی آن‌ها دادند. به طور دقیق‌تر 19 کشور کاملاً مخالف توسعه‌ی روبات‌های قاتل هستند. به‌عنوان مثال مقامات کشور چین اعلام کرده‌اند برای اولین بار، تنظیم مقررات برای سلاح‌های مختار کاملاً احساس می‌شود. هدف این گروه حصول اطمینان از تشدید نشدن حملات علیه غیرنظامیان، ترورهای سیاسی و حملات تروریستی است.

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/11 - 20:22- آسیب پذیری

هشدار امارات برای به‌روزرسانی مرورگر کروم

امارات متحده عربی از ساکنان خواست تا مرورگر کروم را برای رفع آسیب‌پذیری‌های حیاتی به‌روزرسانی کنند.

بازداشت
1404/02/11 - 12:52- جرم سایبری

بازداشت دو رهبر ادعایی گروه افراطی آنلاین 764 توسط ایالات متحده

دو مرد به اتهام وادار کردن کودکان به تولید محتوای تحقیرآمیز و جنسی با تهدید و سوءاستفاده روانی، به‌عنوان رهبران شبکه جهانی افراطی آنلاین موسوم به 764 بازداشت شده‌اند.

بازگشت
1404/02/11 - 12:42- جرم سایبری

بازگشت بدافزار سایبری دارک واچمن در شبکه‌های روسیه

به گزارش محققان، یک گروه هکری با انگیزه مالی در یک کمپین جدید فیشینگ، شرکت‌های روسی را در صنایع مختلف هدف قرار داده و از نسخه تغییر یافته‌ای از بدافزار دارک واچمن استفاده کرده است.