about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته کارشناسان، شرکت جدید سرمایه‌گذاری نرم‌افزاری نروژی، با افزایش خطرات حملات سایبری مقابله می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت‌های نروژی تِلِنور (Telenor)، «Aker ASA» و «Cognite» اعلام کردند که شرکت امنیت نرم‌افزار جدیدی که قصد راه‌اندازی آن را در سال جاری دارند، به شرکت‌ها کمک می‌کند تا از دارایی‌های صنعتی خود در برابر افزایش خطر حملات سایبری از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین محافظت کنند.

سیگو برکه (Sigve Brekke)، مدیر عامل تِلِنور گفت : «اشیاء (صنعتی) بیشتری (در حال اتصال) هستند؛ می‌توانید در جنگ روسیه و اوکراین مشاهده کنید. اکنون همه چیز سریعتر و سریعتر پیش می‌رود.»

برکه و مدیران عامل 2 شرکت دیگر این هفته در نشست بازارهای جهانی رویترز در داووس (Davos) گفتند که تأسیسات صنعتی، سیستم‌های کنترل، خطوط لوله نفت، زنجیره‌های تأمین، شبکه‌های برق و مراقبت‌های بهداشتی اهداف کلیدی مهاجمان سایبری هستند.

آسا تامسون (Asa Tamsons)، معاون ارشد و رئیس بخش فناوری‌های حوزه کسب‌وکار و کسب‌وکارهای جدید در اریکسون (ERICb.ST)، اظهار داشت که امنیت سایبری به طور فزاینده‌ای برای هر شرکتی نگرانی بزرگ محسوب می‌شود. با افزایش کاربرد ابر در عملیاتهای بیشتر، ابزارهای دیجیتالی به کار گرفته می‌شوند و اتصال در بین مشاغل افزایش می‌یابد.

جان لِرویک (John Lervik)، یکی از بنیانگذاران و مدیر ارشد راهبرد و توسعه Cognite، ادعا کرد که شرکت جدید موسوم به «Omny» به شرکت های دولتی و خصوصی کمک می‌کند تا بر دارایی‌های صنعتی نظارت کنند تا عملکرد بهینه داشته باشند و در عین حال آنها را از حملات سایبری ایمن کند.

لِرویک توضیح داد که Omny ابتدا در پاییز 2022 در نروژ راه‌اندازی می‌شود و سپس در سال آینده به شمال اروپا گسترش می‌یابد.

اویویند اریکسن (Oyvind Eriksen)، مدیر عامل Aker ASA، گفت :

«هدف در نهایت، جهانی کردن Omny است و بنیانگذاران این شرکت به دنبال شرکای بین‌المللی برای گسترش خواهند بود.»

Omny پیش‌بینی می‌کند که بازار امنیت فناوری عملیاتی از 94 میلیارد کرون نروژ (9.8 میلیارد دلار) به نزدیک به 470 میلیارد کرون در سال 2030 خواهد رسید، با بخش نرم‌افزاری بازار که 20 تا 30 درصد تخمین زده می‌شود.

کارل کاراند (Carl Carande)، رئیس مشاوره جهانی «KPMG»، در گفتگو با رویترز اعلام کرد که راه کاهش تهدیدات سایبری همکاری فناوری‌های بزرگ، دولت‌ها و صنایع است.

کاراند در داووس تصریح کرد :

«این فشار مداوم برای هماهنگی، همکاری و نوآوری، کلید اصلی است. عوامل مخرب می‌توانند فقط یک بار حق داشته باشند و باعث خرابی شوند. دفعات بعد باید همیشه درست باشد.»

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.