about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

مغولستان زیر سایه چین و روسیه

به گزارش واحد بین‌الملل سایبریان؛ مغولستان در همایش تفکر امنیت ملی این کشور اظهار کرد که روابط دوستانه خود را با همسایگان خود مانند روسیه و چین در سطح گسترده‌ای توسعه خواهد داد. به گزارش واحد امنیت سایبری وزارت اطلاعات مغولستان، تاکنون اشخاص و گروه‌های مختلفی از روسیه و چین اقدام به حمله سایبری به مغولستان کرده‌اند. واضح است که این دو همسایه مغولستان بسیار علاقه دارند به پایگاه داده‌ها و اطلاعات این کشور دسترسی داشته باشند و این موضوع چشم‌انداز روابط امنیت سایبری این کشور را با همسایگان خود مبهم کرده است.
در رتبه‌بندی جهانی امنیت سایبری 2014 که توسط اتحادیه ارتباطات مخابرات بین‌المللی انجام شد، مغولستان در رتبه 15 ام، روسیه در رتبه 12 ام و چین هم در رتبه 14 ام قرار گرفتند. این رتبه‌بندی تنها بر اساس آمادگی سایبری کشورها عنوان شده و آسیب‌پذیری و شاخص‌های دیگر در نظر گرفته نشده است.
مغولستان به‌طور طبیعی به دنبال کشورهایی با آمادگی امنیت سایبری بهتر خواهد رفت مانند چین و روسیه و حتی کره جنوبی که رتبه پنجم را دارد. پیش‌تر نیز روسیه و چین علاقه خود را برای همکاری‌های بین‌المللی در مسئله امنیت بیان کرده‌اند. روسیه در پیش‌نویس امنیت سایبری خود از افزایش همکاری‌های بین‌المللی برای توسعه توافقات و سازوکارهای ارتقای امنیت سایبری حمایت کرده است.
شاخص کلیدی در سیاست همکاری مغولستان با روسیه و چین توسعه اقدامات قانونی، اقدامات فنی، اقدامات سازمانی و همکاری‌های ملی و بین‌المللی خواهد بود. مغولستان همچنین در حال مطالعه تجربیات سایر کشورها در همکاری‌های دوجانبه و سه‌جانبه در امنیت سایبری است تا با استفاده از تجربیات این کشورها به طراحی سیاست های ارتباطی خود با کشورهای همسایه بهره‌مند شود. روابط کشورهایی مانند روسیه-آمریکا، روسیه-کره جنوبی-ژاپن، آمریکا-ژاپن، روسیه-چین، استرالیا-کره جنوبی برای سیاست‌مداران این کشور دارای اهمیت هستند. این روابط نشان‌دهنده این امر است که بازی گران اصلی در صحنه بین‌الملل چه کسانی هستند و مغولستان باید از توانایی کدام کشورها استفاده کند.

 

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.