about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

مغز پرنده در راه ایستگاه بین المللی فضایی

به زودی یک روبات هوشمند به عنوان عضو جدید ایستگاه فضایی بین المللی در آن مستقر خواهد شد.

شرکت اسپیس اکس (Space X) به زودی از طریق موشک های فالکون 9 خود، سرنشین جدید ایستگاه بین المللی فضایی را در آن مستقر خواهد کرد. این مسافر، سایمون (CIMON) نام داشته و یک سامانه ی دستیار خودمختار همراه است.

سایمون با همکاری ایرباس و شرکت آژانس فضایی آلمان (Germany’s DLR space agency) ایجاد شده، توان خود را از ابر رایانه ی واتسون (IBM Watson) به دست می آورد. سایمون اولین نمونه از هوش مصنوعی است که در ایستگاه فضایی مستقر می شود. این فناوری قرار است در تحقیقات دانشمندان حاضر در ایستگاه به آنها کمک کرده و احتمالا به دوست و هم صحبتی برای آنها تبدیل خواهد شد.

هوش مصنوعی مذکور در ابعادی به اندازه ی توپ والیبال ساخته شده، نمایشگری درون آن تعبیه شده است. این ابزار قابلیت شنیدن، صحبت کردن و درک مسائل را دارد. همچنین به مرور زمان هر چه بیشتر با خدمه ی موجود در ایستگاه ارتباط برقرار کند، باهوش تر خواهد شد.

نوآوری یاد شده 5 کیلوگرم وزن دارد و قادر است در داخل ایستگاه به علت نبود جاذبه به هر جهتی حرکت کند. به همین دلیل در زمان صحبت با فضانوردان می تواند به سمت آنها برگشته، در صورت نیاز و با فرمان انسان ها، به صورت خودکار به دنبال آنها برود.

ناسا توضیح داد، سایمون به پژوهشگران اجازه خواهد داد تا روی تاثیرات و مزایای هوش مصنوعی در عملیات های فضایی تحقیق کنند. از طرفی این دستیار احتمالا قادر است فشار کاری و میزان استرس نیروها را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد.

مانفرد جومان (Manfred Jaumann)، یکی از مقامات ایرباس در اوایل سال 2018 از سایمون به عنوان نوعی مغز پرنده یاد کرده بود. این شرکت امیدوار است دستاورد مورد بحث در طول اقامت خود در استگاه فضایی به همکاری واقعی برای انسان ها تبدیل شود.

ایرباس گفت:

خدمه ی ایستگاه با کمک سایمون، قادر هستند کارهایی بیشتر از نگاه کردن به چک لیست انجام داده، به تعامل با او بپردازند. این هوش مصنوعی انجام کارهای روزمره را آسان تر می کند، بهره وری را افزایش می دهد، شانس موفقیت ماموریت را بالا برده، امنیت را بهبود می دهد. به علاوه این سامانه توانایی عملکرد به عنوان یک سامانه ی هشدار اولیه برای مشکلات فنی را نیز دارد.

الکساندر گرست (Alexander Gerst)، فضانورد فعلی ایستگاه فضایی قرار است در سه فعالیت مختلف با سایمون همکاری کند. یکی از این کارها، نوعی آزمایش پزشکی بسیار پیچیده است. در این عملیات از هوش مصنوعی مورد بحث به عنوان یک دوربین هوشمند پرنده استفاده خواهد شد. این روبات نیز به نمایش جزئیات دستورالعمل ها، نمایش متون، ویدئوها و تصاویر مرتبت می پردازد.

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.