about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

معرفی Galaxy s6 در نمایشگاه MWC 2015

با توجه به این دعوت نامه، می‌توانیم منتظر معرفی ششمین نسل از کهکشانی‌های سامسونگ تا یکماه دیگر باشیم. بدین ترتیب تا یکماه دیگر شاهد معرفی پرچمداران جدید سامسونگ، ال‌جی و سونی در نمایشگاه MWC 2015 خواهیم بود. از آنجا که سامسونگ برای معرفی Galaxy s5 در سال گذشته برنامه خاصی ترتیب نداده بود، می‌توانیم امسال انتظار گوشی هوشمندی با داشتن قابلیت‌هایی خاص که به‌ نوعی باید ناجی شرکت سامسونگ هم باشد را داشته باشیم.

شایعات گذشته خبر از طراحی رادیکالی Galaxy s6 بر اساس طرحی به نام Project Zero می‌دهند، بدین ترتیب باید منتظر رونمایی از محصولی با ظاهری منحصر به فرد در بین گوشی های اندرویدی باشیم.

بر اساس اخبار قبلی انتظار می‌رود سامسونگ از پرچم‌ دار بعدی خود با صفحه ‌نمایش دو لبه خمیده با کیفیت Quad HD و یک  پردازنده هشت هسته‌ای  به‌جای اسنپ‌دراگون 810، سه گیگابایت حافظه رم، دوربین اصلی 20 مگاپیکسلی با لرزش گیر اپتیکال، دوربین جلوی 5 مگاپیکسلی، امکان شارژ بی‌سیم، پشتیبانی از شبکه مخابراتی 6 Cat LTE، فضای ذخیره‌سازی 32، 64 یا 128 گیگابایتی به همراه بدنه‌ای از شیشه‌ و پیروی از استاندارد عایقی IP67 که به ‌موجب آن دستگاه به مدت 30 دقیقه می‌تواند در یک متری آب دوام آورد رونمایی کند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد