about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

معرفی Galaxy s6 در نمایشگاه MWC 2015

با توجه به این دعوت نامه، می‌توانیم منتظر معرفی ششمین نسل از کهکشانی‌های سامسونگ تا یکماه دیگر باشیم. بدین ترتیب تا یکماه دیگر شاهد معرفی پرچمداران جدید سامسونگ، ال‌جی و سونی در نمایشگاه MWC 2015 خواهیم بود. از آنجا که سامسونگ برای معرفی Galaxy s5 در سال گذشته برنامه خاصی ترتیب نداده بود، می‌توانیم امسال انتظار گوشی هوشمندی با داشتن قابلیت‌هایی خاص که به‌ نوعی باید ناجی شرکت سامسونگ هم باشد را داشته باشیم.

شایعات گذشته خبر از طراحی رادیکالی Galaxy s6 بر اساس طرحی به نام Project Zero می‌دهند، بدین ترتیب باید منتظر رونمایی از محصولی با ظاهری منحصر به فرد در بین گوشی های اندرویدی باشیم.

بر اساس اخبار قبلی انتظار می‌رود سامسونگ از پرچم‌ دار بعدی خود با صفحه ‌نمایش دو لبه خمیده با کیفیت Quad HD و یک  پردازنده هشت هسته‌ای  به‌جای اسنپ‌دراگون 810، سه گیگابایت حافظه رم، دوربین اصلی 20 مگاپیکسلی با لرزش گیر اپتیکال، دوربین جلوی 5 مگاپیکسلی، امکان شارژ بی‌سیم، پشتیبانی از شبکه مخابراتی 6 Cat LTE، فضای ذخیره‌سازی 32، 64 یا 128 گیگابایتی به همراه بدنه‌ای از شیشه‌ و پیروی از استاندارد عایقی IP67 که به ‌موجب آن دستگاه به مدت 30 دقیقه می‌تواند در یک متری آب دوام آورد رونمایی کند.

تازه ترین ها
آزمایش
1405/06/31 - 12:05- آمریکا

آزمایش توان دفاع سایبری آمریکا در یک رزمایش سراسری

آمریکا هفته گذشته توان دفاع سایبری خود را در یک آزمون گسترده سراسری به محک گذاشت.

احتمال
1405/06/31 - 11:58- جنگ سایبری

احتمال حمله سایبری روسیه به ناتو

پتر پاول، رئیس‌جمهور جمهوری چک، روز دوشنبه گفت بعید می‌داند روسیه در آینده نزدیک حمله نظامی مستقیمی علیه یکی از اعضای ناتو انجام دهد.

تصاحب
1405/06/31 - 11:41- جرم سایبری

تصاحب سایت گروه کلاپ توسط شاینی هانترز

گروه مجرمان سایبری شاینی هانترز، کنترل وب‌سایت افشای اطلاعات گروه باج‌افزاری کلاپ در دارک‌وب را به دست گرفته و از این گروه خواستار پرداخت مبلغی برای جلوگیری از افشای اطلاعات شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.