about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

معرفی C4I؛ یگان پردازش از دور اسرائیل

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، یگان C4I یا یگان پردازش از دور، یگان پشتیبانی جنگی ارتش اسرائیل است و در ماه مارس سال ۲۰۰۳ تشکیل شد این یگان تحت امر بخشی است که قبلاً مدیریت خدمات رایانه‌ای (Computer Service Dictorate) نام داشت. درجه فرمانده‌ی آن نیز "Tat Aluf" نام دارد که همان معادل ژنرال است. C4I عهده‌دار پردازش ارتباطات ارتش اسرائیل است. همچنین وظیفه‌ی ساخت و راه‌اندازی زیرساخت‌های پردازش از دور ارتش اسرائیل را بر عهده دارد. از وظایف دیگر آن می‌توان به انتشار دستورالعمل‌های فنی درزمینه ی فرکانس‌ها اشاره کرد. درواقع یگان مذکور، واحدی برای دفاع سایبر ارتش اسرائیل است. وظیفه‌ی این واحد دفاع از شبکه‌ها و سامانه‌های فناوری اطلاعات است که به نیروی هوایی، کشتی‌ها و موشک‌های اسرائیل کمک می‌کند تا نقاط مورد هدفشان را نشانه‌گیری کنند. یگان C4I همچنین سازمانی برای دفاع سایبر تشکیل داده است که مسئول کنترل حملات سایبری به سامانه‌های ارتش اسرائیل است. به‌علاوه مدرسه‌ای برای آموزش مسائل مختلف سایبری و بخشی به نام جنگ الکترونیک (Electronic Warfare) در این یگان وجود دارد.
یکی از اقدامات C4I، ایجاد یک ماکت شهر به نام «سیم سیتی» است. یکی از اعضای C4I گفت: «یک ماکت شهر در سراسر یک اتاق در این واحد وجود دارد. ما این شهر را «سیم سیتی» می‌نامیم. این شهر دارای یک قطار، فرودگاه، نیروگاه هسته‌ای، نیروگاه برق و سایر زیرساخت‌های حیاتی یک شهر مدرن است. هرکدام از این‌ها یک ناظر کنترل‌کننده و سیستم دریافت اطلاعات دارد که می‌تواند موردحمله و سرقت قرار بگیرد. اگر چنین حملاتی در زندگی واقعی به این زیرساخت‌ها صورت بگیرد، نتایج اسف‌باری را می‌تواند در پی داشته باشد. واحد مذکور بازی‌های جنگی خود را در این شهر انجام می‌دهد. یک نفر در این شهر حمله‌ای را شروع می‌کند و به‌عنوان‌مثال قطار را از خط خود خارج می‌کند. حمله‌کنندگان می‌توانند یک نیروگاه هسته‌ای را خاموش کنند. موشک‌های دفاعی نیز می‌توانند سرقت شوند و از آن‌ها برای حمله به شهرها استفاده شود. نزدیک این ماکت شهر دو رایانه وجود دارد. یکی از آن‌ها برای تولید ویروس است تا از این طریق وارد رایانه‌های دیگر شوند و اطلاعاتی را که در مورد اهدافشان است، استراق سمع کنند و رایانه‌ی دیگر، همان قربانی این حمله است.»

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.