about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

معرفی گروه امنیت سایبر 8 در اسراییل (بخش اول)

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ یک گروه جدید امنیت سایبر به نام گروه 8 که بر روی شرکت‌های امنیت سایبر در رژیم صهیونیستی تمرکز می‌کند توسط ناداو زفریر (Nadav Zafrir) تشکیل شد.
این گروه جدید مانند یک اندیشکده ی سایبر عمل می‌کند و درصدد ساخت و رسیدن به رهبری شرکت‌های امنیت سایبر است. این گروه به دنبال به واقعیت رساندن آرزوهای این رژیم مبنی بر رهبری سایبری در جهان است.
می‌توان گفت هدف از تشکیل این گروه جدید، ایجاد یک سکوی پرش در امنیت سایبر، تمرکز بر روی توسعه‌ی فناوری‌های مخرب و تشکیل شرکت‌های گوناگون در زمینه‌ی امنیت سایبر است. گروه 8 برای تشکیل شرکت‌های نوپا نیز سرمایه‌گذاری خواهد کرد. تشکیل این گروه جدید، نمونه‌ی بارزی است که نشان می‌دهد چگونه امنیت سایبر در حال ترکیب با مجموعه‌ی نظامی-صنعتی جهان است.
زفریر گفت که امنیت سایبر بزرگ‌ترین چالش زمان ماست. او هم‌چنین اظهار کرد که اگر ما بتوانیم شبکه‌ای را تشکیل دهیم که همیشه در حال تحول و پیشرفت باشد، کار را برای حمله‌کنندگان دشوارتر خواهیم کرد؛ زیرا آن‌ها دیگر نخواهند توانست که از شیوه‌های قبلی خود برای حمله استفاده کند. هم‌چنین وی افزود با تشدید جنگ‌های سایبری، دنیا احتیاج به گروه‌های میان‌رشته‌ای دارد که از بهترین استعدادها تشکیل‌شده باشد تا بتوانند رویکردهای جدیدی را برای امنیت ارائه دهند.

 بودجه و سرمایه‌گذاران گروه

گروه مزبور طبق برخی گزارش‌ها، با سرمایه‌ای برابر هجده میلیون دلار ایجادشده است؛ اما به نظر می‌رسد این رقم، مبلغ حقیقی سرمایه‌ی آن نباشد؛ زیرا سیاست اسراییل در اعلام مبلغ واقعی هزینه‌های خود برای تشکیل گروه‌های سایبری و خریدوفروش شرکت‌های نوپای امنیت سایبر بر اساس پنهان نگه‌داشتن آن‌ها است و غالباً مبلغ واقعی را بیان نمی‌کند. از سرمایه‌گذاران این گروه جدید می‌توان به شرکت فرانسوی تولید تجهیزات مخابراتی به نام آلکاتل-لوسنت (Alcatel-Lucent)، شرکت آمریکایی سیسکو (CISCO)، شرکت سرمایه‌گذاری BVP و گروهی از شرکت گوگل به نام «Innovation Endeavors» اشاره کرد.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.