about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

معرفی نسل جدید روبات های خنثی کننده ی بمب

به تازگی نسل جدید روبات های خنثی کننده ی بمب ارتش انگلیس با قابلیت ارائه بازخورد حسی معرفی شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «digitaltrends»؛ ارتش انگلیس به تازگی نسل جدیدی از روبات های خنثی کننده ی بمب خود را به نام «تی 7» (T7) به نمایش گذاشت که می تواند از پله ها بالا رفته، از محل هایی با شیب بیش از 40 درجه عبور کند.

تی 7 خودمختار نیست و از راه دور توسط یک انسان کنترل می شود. از اصلی ترین ویژگی های این روبات می توان به توانایی ارائه بازخورد لمسی (haptic feedback) آن اشاره کرد که به اپراتور اجازه می دهد در هنگام عملیات و خنثی سازی بمب، درک کاملی از محیط و ابزار انفجاری پیش رو داشته باشد.

شرکت هریس (Harris)، تولید کننده ی تی 7، در زمان برگزاری انجمن نیروی زمینی آمریکا 2018 (AUSA)، اعلام کرد، از این دستاورد می توان در شرایط مختلفی مانند دمای هوای بسیار بالا یا بسیار کم، محیط بارانی، رطوبت زیاد، زمین های ناهموار یا دارای شن و ماسه، ارتعاشات و تداخلات الکترومغناطیسی استفاده کرد.

بررسی اولیه ی تی 7 در ماه جولای انجام شده و قرار است در اواخر سال 2018، در برنامه ی پروجکت استارتر (Project Starter program)، وزارت دفاع انگلیس، آزمایش های پیشرفته تری روی آن صورت گیرد. به علاوه این وزارت خانه موافقت کرد، در بستر قراردادی به ارزش 73 میلیون دلار، 56 عدد از این محصول را خریداری کند.

وزارت دفاع انگلیس امیدوار است که تی 7 تا سال 2020 به طور کامل عملیاتی شود.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد