about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

معرفی نسخه‌ جدید سیستم عامل Tails

 در نسخه جدید آسیب‌ پذیری‌های زیادی وصله خواهند شد. با این حال، برخی آسیب‌پذیری‌های بحرانی در این سیستم عامل شناسایی شده است که به نظر می‌رسد در نسخه‌ جدید اصلاح نخواهد شد و البته هنوز این آسیب‌پذیری‌های به توسعه‌دهندگان Tails گزارش نشده است.

سیستم عامل امن Tails، توزیع امنی از لینوکس مبتنی بر توزیع دبیان است که ویژگی‌های حفظ حریم خصوصی و مرور ناشناس صفحات وب با استفاده از شبکه‌ی ناشناس Tor از مهم‌ترین ویژگی‌های آن است. Tails  به صورت حمل‌پذیر و قابل نصب بر روی یک دیسک قابل حمل مانند فلش و حتی یک کارت حافظه است، به این ترتیب کاربر هرجا رایانه‌ای در اختیار داشت، از سیستم عامل حمل‌پذیر خودش استفاده می‌کند و پس از اتمام فعالیت‌هایش تمام اطلاعات وی پاک می‌شود و امکان سوء‌استفاده از داده‌ها و اطلاعات کاربر به حداقل کاهش پیدا می‌کند. معروف‌ترین کاربر این سیستم عامل، ادوارد اسنودن است که به سایر کاربرانی که نگران جاسوسی‌های آنلاین هستند، توصیه کرده است از این سامانه‌عامل استفاده کنند.

آسیب‌پذیری‌هایی که محققان شرکتی با نام Exodus کشف کرده‌اند، ممکن است منجر به اجرای کد از راه دور شود و به این ترتیب به مهاجم این امکان را بدهد که ویژگی‌های ناشناس ماندن کاربر را دور بزند و وی را شناسایی کند.

البته در این میان برخی از کارشناسان امنیتی مانند Chris Soghoian معتقد هستند که ممکن است شرکت‌های کشف آسیب‌پذیری‌های Zero day، قبل از ارائه‌ اطلاعات آسیب‌پذیری‌ها به توسعه‌دهندگان، آن‌ها را به مراکز امنیتی و دولتی مانند آژانس امنیت ملی آمریکا بفروشند، که Exodus این ادعا را رد و اعلام کرده که آنها آسیب‌پذیری‌ها را تنها در اختیار توسعه‌دهندگان قرار می‌دهند.

به هر حال نسخه‌ی جدید سامانه‌عامل امن Tails در وب‌گاه اصلی این توزیع لینوکس ارائه شده است و کاربران می‌توانند این نسخه را دریافت کنند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد