about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

متا مدل جدید هوش مصنوعی ایجاد کرده که می‌تواند بسیار شبیه به انسان تصاویر نیمه تمام را تکمیل کند.

به گزارش کارگروه  فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، متا روز سه‌شنبه اعلام کرد به محققان امکان دسترسی به اجزای یک مدل جدید هوش مصنوعی شبیه انسان را می‌دهد که می‌تواند تصاویر ناتمام را با دقت بیشتری نسبت به مدل های موجود تجزیه و تحلیل و تکمیل کند.

این شرکت گفت که این مدل(I-JEPA) به جای اینکه مانند سایر مدل‌های هوش مصنوعی مولد فقط به پیکسل‌های نزدیک نگاه کند از دانش پس‌زمینه در مورد جهان برای پر کردن تکه‌های از دست رفته تصاویر استفاده می‌کند.

این رویکرد شامل نوعی استدلال شبیه انسان است و به این فناوری کمک می‌کند تا از خطاهایی که در تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی رایج است، مانند دست‌هایی با انگشتان اضافی، جلوگیری کند.

متا تحقیقات هوش مصنوعی منبع باز را از طریق آزمایشگاه تحقیقاتی داخلی خود در اختیار دیگران قرار می دهد. مارک زاکربرگ، مدیر اجرایی این شرکت گفته است که به اشتراک گذاری مدل های توسعه یافته توسط محققان متا می تواند با تحریک نوآوری، شناسایی شکاف های ایمنی و کاهش هزینه ها به شرکت کمک کند.

مدیران این شرکت هشدارهای سایر افراد در مورد خطرات احتمالی این فناوری را رد کرده و از امضای بیانیه ای در ماه گذشته با حمایت مدیران ارشد اپن‌ای‌آی، دیپ‌مایند، مایکروسافت و گوگل خودداری کردند.

متا همچنین شروع به ترکیب ویژگی‌های هوش مصنوعی مولد در محصولات مصرفی خود کرده است، مانند ابزارهای تبلیغاتی که می‌توانند تصویر پس‌زمینه ایجاد کنند و اینستاگرام که عکس‌های کاربر را بر اساس درخواست‌های متنی تغییر دهد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.