about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

 به‌طورکلی سه ویژگی عمده برای سامانه‌های مبتنی بر وای فای وجود دارد.

  1. دستگاه‌های رادیویی بر اساس وای فای با استانداردهای 802.11b و 802.11g کار می‌کنند.
  2. دستگاه‌های رادیویی بر اساس وای فای از تکنیک‌های کدگذاری اطلاعات بهره می‌برند.
  3. سامانه‌های مبتنی بر وای فای قابلیت تغییر فرکانس دارند.

حال به برخی از نقاط قوت و ضعف این‌گونه از ارتباطات می‌پردازیم:

مهم‌ترین نقطه قوت این ارتباط نحوه ارسال و دریافت داده‌هاست که بر روی فرکانس‌های 2.4 گیگاهرتزی و یا 5 گیگاهرتزی انجام می‌گیرد.

با توجه به اینکه اطلاعات در این نوع از ارتباط کدگذاری شده‌اند، نرخ سرعت تبادل داده‌ها افزایش پیداکرده است.

در این نوع ارتباط، تداخل امواج وای فای با دیگر امواج وای فای نزدیک به گوشی یا تبلت ایجاد نمی‌شود.

به‌طور کل می‌توان گفت دستگاه‌های وای فای ظرفیت و سرعت انتقال داده‌ بسیار بالاتری نسبت به سامانه‌های رادیویی دارند و بسته به نوع استانداردهای انتقال داده‌ای که از آن تبعیت می‌کنند سرعتی معادل 11 تا 30 مگابایت در ثانیه دارند.

از ویژگی‌های منحصربه‌فرد دیگر این سامانه‌ها، این است که ارتباط وای فای به کاربران خود امکانی را می‌دهد تا آنها بدون نیاز به اینترنت و حتی دکل‌های مخابراتی یا دستگاه ارتباط‌دهنده (Access Points)، در کورترین نقاط جهان و حتی بدون احتیاج به برق با یکدیگر ارتباطی کاملاً ایمن، شخصی و نامحدود و بدون هیچ هزینه‌ای داشته باشند.

می‌توان گفت هیچ نظارتی بر روی این‌گونه مکالمات به‌صورت آنلاین و آفلاین وجود نخواهد داشت، مگر آنکه سازنده نرم‌افزاری که قراراست به کنترل این نوع ارتباط بپردازد، بدون اطلاع کاربر شروع به ضبط مخفیانه اطلاعات مخابره شده کرده و این اطلاعات را به‌محض دسترسی به اینترنت در اختیار شرکت سازنده قرار دهد.

از معایب این دستگاه‌ها هم می‌توان به پایین بودن شعاع فعالیتشان (بسته به نوع محل) که بین 50 تا 100 متر است اشاره کرد که باعث ضعف در گستره تحت پوشش برای ارسال داده‌ها می‌شود.

در حال حاضر بیش از یک‌صد نرم‌افزار وجود دارد که از این نوع ارتباط برخوردار است که از آن جمله می‌توان به Intercom، Zello Walkie Talkie، WiFi Talkie، Feem Wi-Fi و WiFi Sosial اشاره نمود. این نرم‌افزارها در بین مخاطبانشان محبوبیت قابل قبولی نیز پیداکرده‌اند، برای مثال WiFi Talkie در سایت گوگل پلی از 5 امتیاز موجود 4.7 امتیاز را به‌واسطه کاربران خود دریافت کرده است. شایان‌ذکر است این نرم‌افزارها به‌صورت کاملاً رایگان در سایت‌های ارائه‌دهنده نرم‌افزار انتشار داده می‌شوند و تقریباً به‌تمامی سیستم‌عامل‌های موجود بر روی تلفن‌های همراه هوشمند سرویس ارائه می‌دهند.

حضور واکی تاکی در ایران

در کشور ما، این‌گونه از سامانه‌های پیام‌رسان به‌نوعی نوظهور و ناشناخته هستند و بسیاری از افراد، ارتباط موبایلی به‌وسیله وای فای به گوششان نخورده است. با توجه به رویدادهای مهمی که در سالیان اخیر رخ‌داده (اینترنت دار شدن تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها در وسایل نقلیه، اینترنت دار شدن مناطقی مانند توچال و ...) و با توجه به وعده‌هایی که وزرای ارتباطات از سال 90 تاکنون مبنی بر تجهیز کردن اماکن عمومی به وای فای داده‌اند، شرایط و امکانات برای چنین ارتباط‌هایی هرروز محیا تر می‌شود. بالا بودن سطح قابل پوشش این آنتن‌های وای فای، امری است که به‌وسیله آن می‌توان برد مسافتی ارتباط واکی تاکی بر پایه وای فای را چندین برابر کرد و البته در صورت بی‌توجهی به این مسئله ممکن است این ارتباط در شرایط خاص برای کشورمان هزینه‌بر باشد.

 

 

(بخش اول)

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.